Следва

Денимени истории

Men's Еxhibit: Ami x Moncler - френски тандем, който очарова

Вече сме споменавали талантливия Александър Матюси и AMI в рубриката ни за мъжка мода...

All fashion преди 8 години

Вече сме споменавали талантливия Александър Матюси и AMI в рубриката ни за мъжка мода, когато си говорихме за френски марки, които определено си струва да знаем, а и в статията ни за най-готините брандове за мъжки кецове. Безспорно името му ще става все по-популярно, а затова със сигурност ще допринесе и съвместният му проект с Moncler.

Линията на Матюси за френския титан е под наслов Monlcer A и определено си струва да се види - момчето безпсорно разбира от streetwear, но съумява и да го съчетае със спортния ски стил на Moncler. В колекцията, разбира се, има присъствие на сериозни връхни дрехи, характерни за Moncler. Но те са миксирани с типичното за Ami - широки кройки, кожа, едри бели ципове, груб, кариран туид, бели кецове. Почти всички модели, не е изненада, са в тонове на червено, бяло и синьо. Хибридното лого на Moncler и AMI също е впеатляващо елегантно, както и червено-синия пуловер, на който се появява.



























 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.