Следва

Музика и крафт бира се леят в Борисовата градина на 12 и 13 септември

Петте любими парчета на Боян Савов (Bruhu)

Озвучавал е много от най-паметните ни софийските случки и сме сигурни, че и вие сте го чували, къде ли не из града...

Music преди 8 години

Ако нямате планове за следващия уикенд (5-ти и 6-ти септември), то ние сме готови да ви предложим безрезервната си подкрепа във взимането на така важното решение - къде да прекарате едни от последните си свободни летни дни за тази година. Какво ще кажете да е нещо запомнящо се? А да се случи на Искърското дефиле? Ако по устните ви плъзва лека усмивка и клатите глава в знак на съгласие, то значи това, което ще ви споделим ще ви се хареса, при това много. Става въпрос за BALKAN STATION под звездите, музикален пир за всички почитатели на Дръм и Басс музиката, на точно 52 километра от София, в който участие ще вземат над 25 артиста от България, Испания, Молдова и Сърбия.

Освен достойна музикална програма, организаторите обещават още къмпинг зона, мултимедия, 3D изложба, арт инсталации, 3D мапинг и тонове добро настроение! И сме склонни да им вярваме за всичко казано, тъй като нашето любимо градско другарче, Боян Савов, по-известен като 'Bruhu', бивш член на небезизвестната организация Camp Sessions, никога не ни е разочаровал досега.

Озвучавал е много от най-паметните ни софийските случки и сме сигурни, че и вие сте го чували, къде ли не из града. Ако пък случайно сте пропуснали, то можете да наваксате, защото точно днес той ни споделя кои точно са най-любимите му пет...

Като повечето участвали в рубриката и на мен ми се стори непосилно да селектирам само 5 любими парчета, но все пак...

Netsky - Rio (ft. Digital Farm Animals)



L 33 - Melt
Държа да подчертая, че парчето освен много яко е и българско!

 

EZ Rollers - Tough At The Top

High Contrast - Return Of Forever

Harry Shotta & Eksman - Fire Workz

 

ОЩЕ ЛЮБИМИ ПАРЧЕТА ТУК >>>

 

More Music