Следва

Неделя – Сам(а) Вкъщи #3

Моментна снимка: изсипахме чантата на Миглена

Изсипваме чантите си на масата, за да ви покажем точното им съдържание...

All About Life преди 8 години

Идеята да нося раница беше далеч от мен дълго време, колкото и често да я виждах из градските булеварди, гордо украсила гърба на някоя стилна госпожица. Но, както се случва обикновено, и аз се поддадох на любопитството да имам точно такава и в крайна сметка осъзнах, че освен страшно симпатичен аксесоар, тя е и достатъчно голяма, за да побере малкия ми будоар.

А той е начело с парфюма, който през годините се е превърнал в най-необходимото средство за оправяне на настроение.. и не само, затова в чантата ми обикновено се подвизават не един, а цели два аромата. Металното шишенце е тийнейджърската ми любов. Тогава за първи път открих ориенталската хармония на Euphoria и се влюбих на мига. И досега не мога да открия нещо, което да я измести на сто процента. Другото шишенце е сравнително скорошно попадение, но щом вече е намерило път към дамската ми чанта, то значи Anticipate Intense ще остане там още дълго време. От всички най-дамски вещи единствено с подобни тежки, ориенталски, сладки ухания мога да създам толкова дълготрайна връзка.

Зарядното на телефона ми и самият той също не напускат най-личното ми пространство. Доста предвидимо за почти всяка чанта. Не си спомням да съм излизала от вкъщи и без някоя книга. Времето прекарано в метро или над някое лате, когато си подранил за среща, е далеч по-приятно така.

Очевиден почитател на Kimmi Doll съм и изразявам силната любов, която тая към японската култура, като ежедневно дружа с малките куклички Kokeshi. И ми доставя истинско удоволствие да ги виждам на химикалката, с която пиша и на огледалцето , в което се оглеждам. 

Един от най-големите ми проблеми е, че няма нов чифт обувки, които да не са направили живота ми ад за поне два дни. Независимо дали говорим за кецове или джапанки. Наистина. Затова замених лепенките с този иновативен продукт на Lavena - Footprim, който се грижи именно за проблемите, които неудобните обувки често ми създават.

И тъй като някой ангажимент може да ме изненада по средата на работния ден, а съм по-скоро почитател на френските принципи за красота при грима, си нося палитра на Inglot с преобладаващо пастелни тонове и наситено матово червено червило. Очите ми са достатъчно ярки и не се нуждаят от много подчертаване, затова наблягам на устните, когато това се наложи. Иначе, независимо от сезона, пазя погледа си от години с този чифт Wayfarer на Ray Ban. Е, може би не е точно един и същ буквално, защото от време на време се случва някой да седне на него или да бъде забравен на някой плаж, но... това са истории, които друг път ще ви споделям. Днес издавам само какво има обикновено в чантата ми.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.