Следва

Reworks Festival - тридневна музикална утопия, съвсем близо до нас

"Ръцете горе" за новата песен на Ogi 23

„Ръцете горе“ е равносметка на лято 2015 в 3:25 минути...

Music преди 8 години

Ogi 23 се завръщат по-свежи от всякога с чисто ново парче и с още по-ново видео. „Ръцете горе“ идва в края на лятото, за да ни разкаже как е преминало то пред очите на момчетата от бандата. Косьо, Ангел и Максим отново залагат на енергичния си ритъм, за който твърдят, че трябва да носиш обувките си за танци и да оставиш грижите. Музиката и аранжиментът са на Косьо, текстът e на Ангел, подкрепен от Илия Григоров, а мастерингът е дело на Algoriddim. Този път, като че ли за разнообразие, парчето е самостоятелно.

„Ръцете горе” се появява някъде на любимия плаж, пред караваната и около бара, в компанията на хубави момичета, много шотове и накъсани спомени. То просто разказва за тяхното лято, затова и видеото е една неангажираща история в 03:25 минути. Лентата е заснета за 2 дни, на 3 любими места на Ogi*23 от Koala Films.

Може да гледате „Ръцете горе” тук >>>

След 10 години, 2 албума и доста сингли, Ogi*23 все още правят музика хем като за последно, хем като за първи път – с ентусиазъм и иноваторство. Стила си определят като поп-пънк с елементи на хип-хоп и какво ли още не. Това ги отличава от повечето музиканти на пазара, както и това че не се взимат прекалено на сериозно. Съвсем сериозно, обаче, взимат музиката, която правят от сутрин до вечер и винаги заедно. В познатия състав днес са от малко повече от година, до когато обаче са сменили повече барабанисти, отколкото места за почивка през лятото.


 

 

More Music