Следва

MTV Video Music Awards 2015: Победителите

Next TV се завръща на екран за втори сезон с двойна доза гейминг

Единственото по рода си телевизионно предаване за гейминг и младежка култура NEXT TV по BOX TV се завръща на екран този петък за началото на втория си сезон...

Events преди 8 години

Единственото по рода си телевизионно предаване за гейминг и младежка култура NEXT TV по BOX TV се завръща на екран този петък за началото на втория си сезон. След заслужена почивка водещият Радослав Кавалджиев-Роро отново ни кани в загадъчните светове на видео игрите и ще ни потопи в мистиката на виртуалното. Екипът на NEXT TV обещава на своите фенове двойна доза гейминг и интересни гости от родната поп сцена.

Първият сезон на NEXT TV представи цели 48 епизода, които обединиха под една шапка най-интересното от гейминга, електронните спортове, музиката и високите технологии. Предаването се утвърди като единственото геймърско шоу в родния ефир и е сцена на всички съвременни развлечения, които вълнуват младите хора. За една година предаването се сдоби още с интерактивен уебсайт и ежеседмични събития на живо, като се радва и на сериозен интерес в социалните медии.

„През втория сезон ще заложим на още повече гейминг и това е, което аудиторията изисква от нас. Вярваме в глобалния ефект на гейминга и се радваме да споделим, че успяхме да ви представим най-известните имена, студиа и проекти от българската и световна сцена. Нашата мисия ще е да продължим да бъдем един от моторите в развитието на гейминга у нас. Разбира се, ще предложим скоро и нова опаковка, която ще е още по-привлекателна за зрителите”, споделя Роро.

Предаването е с продължителност 8 часа и е разделено на тематични рубрики. През новия сезон ще се акцентира върху новите гейм заглавия и отразяване на всичко по-интересно от актуалните европейските и световни форуми. За новия 049-ти епизод екипът на NEXT TV е подготвил поглед върху заглавия като Until Dawn, Metal Gear Solid V, PES16, FIFA16 и още много. Ще видим още история на Warcraft и включване от новия сезон на Diablo III.

NEXT TV е в ефир всеки петък, от 20:00, по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 3 дни

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.