Следва

MTV Video Music Awards 2015: Победителите

Next TV се завръща на екран за втори сезон с двойна доза гейминг

Единственото по рода си телевизионно предаване за гейминг и младежка култура NEXT TV по BOX TV се завръща на екран този петък за началото на втория си сезон...

Events преди 8 години

Единственото по рода си телевизионно предаване за гейминг и младежка култура NEXT TV по BOX TV се завръща на екран този петък за началото на втория си сезон. След заслужена почивка водещият Радослав Кавалджиев-Роро отново ни кани в загадъчните светове на видео игрите и ще ни потопи в мистиката на виртуалното. Екипът на NEXT TV обещава на своите фенове двойна доза гейминг и интересни гости от родната поп сцена.

Първият сезон на NEXT TV представи цели 48 епизода, които обединиха под една шапка най-интересното от гейминга, електронните спортове, музиката и високите технологии. Предаването се утвърди като единственото геймърско шоу в родния ефир и е сцена на всички съвременни развлечения, които вълнуват младите хора. За една година предаването се сдоби още с интерактивен уебсайт и ежеседмични събития на живо, като се радва и на сериозен интерес в социалните медии.

„През втория сезон ще заложим на още повече гейминг и това е, което аудиторията изисква от нас. Вярваме в глобалния ефект на гейминга и се радваме да споделим, че успяхме да ви представим най-известните имена, студиа и проекти от българската и световна сцена. Нашата мисия ще е да продължим да бъдем един от моторите в развитието на гейминга у нас. Разбира се, ще предложим скоро и нова опаковка, която ще е още по-привлекателна за зрителите”, споделя Роро.

Предаването е с продължителност 8 часа и е разделено на тематични рубрики. През новия сезон ще се акцентира върху новите гейм заглавия и отразяване на всичко по-интересно от актуалните европейските и световни форуми. За новия 049-ти епизод екипът на NEXT TV е подготвил поглед върху заглавия като Until Dawn, Metal Gear Solid V, PES16, FIFA16 и още много. Ще видим още история на Warcraft и включване от новия сезон на Diablo III.

NEXT TV е в ефир всеки петък, от 20:00, по BOX TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?