Следва

INSTAGRAM моментите на... сладките звездни кучета

MTV Video Music Awards 2015: Победителите

Снощи в Ел Ей се случи 32-рото издание на Видео наградите на MTV с домакин Майли Сайръс, която, както винаги, направи подобаващо шоу...

People of art преди 8 години

Снощи в Ел Ей се случи 32-рото издание на Видео наградите на MTV с домакин Майли Сайръс, която, както винаги, направи подобаващо шоу - както с множеството си скандални визии, така и с изпълненията си. Като черешка на присъствието си през цялата вечер, на финала на церемонията певицата обяви, че новият й албум е достъпен онлайн безплатно.

С най-много номинации бе Тейлър Суифт - общо в 10 категории, в 4 от които спечели статуетки, начело с Наградата за Видео на годината за клипа й Bad Blood, в което основната интрига е струпването на огромно количество известни личности. За тази награда се бореха още Бионсе ("7/11"), Ед Шийрън ("Thinking Out Loud"), Марк Ронсън и Бруно Марс ("Uptown Funk") и Кендрик Ламар ("Alright"). Самата песен Суифт изпълни на церемонията заедно с Ники Минаж.

Отново за “Bad Blood”, Тейлър Суифт и Кендрик Ламар получиха приз за Най-добра колаборация. Хит певицата спечели още наградата за Най-добро женско видео и за Най-добро поп видео с “Blank Space”.

Ники Минаж получи приза за Хип-хоп видео на годината с “Anaconda”. В момента на получаване провокативната певица благодари на не кой да е, а своя пастор, а след това се нахвърли върху Майли Сайръс, заради изявленията й по адрес на Ники в медиите.

Марк Ронсън и Бруно Марс все пак получиха приз за “Uptown Fun” - този за Най-добро мъжко видео. Наградата за Най-добро рок видео отиде при Fall Out Boy и “Uma Thurman".

И все пак хитът на вечерта бе речта на Кание Уест в момента на получаване на МTV статуетката за цялостни постижения “Авангард”, посветена на Майкъл Джексън. Наградата му бе връчена от Суифт, която изрази възхищението си относно кариерата му и почти му се обясни в любов, а Кание отговори с дълго изявление. На неговия финал той съобщи, че ще се кандидатира за президент на САЩ на изборите през 2020. Веднага бихме казали, че това е шега, но все пак нека отчетем, че това е Кание и от него може да се очаква всичко.

Наградата за Видео със социално послание отиде при "One Man Can Change the World," от Биг Шийн, Кание Уест и Джон Леджънд. “She’s Kinda Hot” на Five Seconds of Summer пък бе отличена за Песен на лятото.

В професионалните категории статуетката за Най-добра сценография отиде при Snoop Dogg за “So Many Pros”, a американската банда OK GO взе приз за Най-добра хореогафия на видеото “I won’t let you down”. Видеото “Where Are U Now” на Skrillex и Diplo с участието на Джъстин Бийбър получи приз за най-добри визуални ефекти, а видеото на Кендрик Ламар “Alright” бе отличено с Награда за режисура.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра