Следва

Селфи вместо корица за новия брой на Interview

Потвърдено! Ромина Тасевска чака трето дете

Потвърдено! Ромина Тасевска чака трето дете

People of art преди 8 години

Ромина Тасеваска никога не е крила мечтата си за многолюдно семейство, но определено останахме изненадани от новината, че красавицата чака трето дете.

Мис България потвърди щастливата новина пред колегите от Блясък, като сподели, че третият наследник на фамилията Тасевски, ще се роди в началото на следващата година. 

"Бебето не е планувано, но с Дарко сме много щастливи от факта, че ще имаме още едно дете. Не знаем дали ще е момче или момиче, тъй като искаме да разберем в деня на раждането. Честно казано имаме и син, и дъщеря, така че нямаме предпочитания за пола. Важното е да е живо и здраво", сподели Ромина.

Тя не пропусна да се пошегува и че е спазила семейната традиция да забременява при всеки нов договор, който съпругът й подписва с футболен клуб.

Припомняме, че малката Дария беше зачената, когато Дарко започна да рита в Израел, а Давид - при преместването на семейството в Тайланд. Сега, след като Дарко преподписа контракта си с местния тим, дойде и щастливата новина, че двамата ще стават родители за трети път.

Със сигурност семейството е решено да има и четвърто дете, но то ще почака малко братята и сестрите му да поотраснат.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра