Следва

Miss Sixty

Модели на честта

Според нюйоркските й колеги Седмицата на модата в Лондон тази година мина с много успешен микс от модни...

All fashion преди 15 години

Според нюйоркските й колеги Седмицата на модата в Лондон тази година мина с много успешен микс от модни икони и свежи красавици на подиума.

Така нaпример почетното право да открие ревюто му есен-зима 2009-10 Giles Deacon даде на Рейчъл Уилямс, една от незабравимите модели от края на 80-те.

Музата на Лагерфелд, шотландката Стела Тенънт,  показа първите модели от колекцията на Aquascutum и Julien Mаcdonald, а най-новото момиче на модата Сара Бломквист излезе първа на Luella и закри заслужено Christopher Kane.

И разбира се, Агнес, както винаги подкрепи най-добрия си приятел Хенри Холанд, като откри и закри шоуто на лейбъла му House of Holland.





Джордан Дън обаче определено поведе в състезанието за честта, като се появи на най-значимите лондонски ревюта – това на Vivienne Westwood и на лейбъла на Сиена Милър Twenty8Twelve. И освен това откри и закри ревюто на Issa. Явно британката с африкански корени ще е новата най-желана моделка от своето поколение, след като стана ясно, че непрекъснатото присъствие на Агнес премина в досадно.

More All fashion