Следва

Кайли Дженър и Тайга афишираха връзката си в новото видео на рапъра

Селфи вместо корица за новия брой на Interview

В последния си брой, основаното от Анди Уорхол списание Interview предлага нов поглед към идеята за автопортрета, а именно selfie-то...

People of art преди 8 години

В последния си брой, основаното от Анди Уорхол списание Interview предлага нов поглед към идеята за автопортрета, а именно selfie-то. Смесвайки класиката с модерните технологии и социалните медии, в броя виждаме седем знаменитости, направили свои собствени selfie-та като версия на корицата.

От изданието ангажирали Мадона, Майли Сайръс, Виктория Бекъм, Ким Кардашиян, Дженифър Лопес, Селена Гомез, Зейн Малик и Мерт Ала да направят своя снимка за корица на броя, като освен тях още 150 медийни звезди от модния, развлекателния и музикалния бизнес ще влязат в страниците с лично направени “автопортрети”.

"Ние просто попитахме хората как си представят своя автопортрет - дали е професионално направен или просто selfie", обяснява главния редактор на Interview Кийт Полък. "Искахме да видим как виждат себе си и как искат да бъдат видяни. Ние оставихме всеки сам да направи своите снимки, както си ги представя."

След като списанието се появи по будките, кампанията ще продължи със специален Instagram таг #InterviewGang, с който всички снимки от броя ще бъдат публикувани през месеца в профила на изданието. Знаменитостите също ще могат да публикуват своите автопортрети, използвайки този таг.

"Първоначалната ни идея на беше в това списанието да спечели повече Instagram последователи или да генерира уеб трафик, но това сигурно ще се случи.", казва Полък и добавя, че заедно с редакционния директор Фабие Барон се вдъхновяват за този проект от самия Уорхол: "Ние сме наясно с нашето наследство. Анди правеше selfiе-та преди 50 години и щеше да продължи да прави, ако беше жив днес..."

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра