Следва

Откриването на "Киномания" едновременно в София и в Париж

Кайли Дженър и Тайга афишираха връзката си в новото видео на рапъра

Поемайки по стъпките на Ким Кардашиян и Кание Уест, младата Кайли Дженър и приятелят и Тайга демонстрираха любовта си в чисто новия видеоклип на рапъра...

People of art преди 8 години

Поемайки по стъпките на Ким Кардашиян и Кание Уест, младата Кайли Дженър и приятелят и Тайга демонстрираха любовта си в чисто новия видеоклип на рапъра.

Видеото носи примамливото име „Stimulated“ и 25-годишният певец определено дава да се разбере, че „the stimulated girl“ e не друга, а вече пълнолетната му приятелка. Именно разликата във възрастта беше една от основните причини двойката да крие връзката си досега. Е, край на тайните?



Парчето излезе веднага след наградите на MTV, а морето от противоречиви коментари по повод искрения текст не закъсня. Докато двамата обменят страстни ласки в крайбрежен палат, Тайга споделя в рими “Казаха, че е малка…че трябва да почакам”, но „тя е голямо момиче, когато възбужда“.

А колко стимулиращо ви действа на вас, преценете сами.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра