Curaprox 5460

Когато ти предстои трудна и динамична седмица, едно от най-важните условия, за да се справиш с предизвикателството е добрият старт...

Когато ти предстои трудна и динамична седмица, едно от най-важните условия, за да се справиш с предизвикателството е добрият старт. А тази толкова обширна система за успех не търпи компромис.

На преден план поставяме усмивката. Защото усмивката печели… но само когато зъбите са здрави и бели. За да се смееш по-често и да бъдеш щастлив, и да постигаш върхове, трябва да започнеш от важните детайли. 5460 малки влакна, които имат честта да се разходят свободно на всяко недостижимо за колегите им място и безболезнено да почистят повърхностите в устната кухина се събират в една ultra мека четка. Без усилия и натиск, каквито са необходими при твърдите влакна на обикновените четки, CS 5460 е професионална четка за хората, които държат на себе си. Гъстите, ултрафини и гъвкави влакна CUREN® запазват своето гладко и деликатно действие, независимо дали са влажни или сухи. Четката 5460 с влакна CUREN е начин да почувстваш всички повърхности по-гладки, зъбите са по-бели, а венците здрави. Специалистите в областта знаят, че могат да разчитат на ultra-soft четката, за да усъвършенстват резултатите.

Коментари: 2

краси (2009/05/21 / 18:48)
Здравейте,четките са превъзходни .Преди време получих подарък,ползвам я сега,но бих искал да зная от къде може да се закупят такива четки.
M
methamphet (2009/03/30 / 20:30)
Четките са страхотни. При покупката бях малко предубеден, но останах много доволен. Пробвал съм какви ли не меки четки, защото имам проблем с венците, но това надминава всичко.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.