Следва

Мелабел - завинаги перфектна кожа

Curaprox 5460

Когато ти предстои трудна и динамична седмица, едно от най-важните условия, за да се справиш с предизвикателството е добрият старт...

Nails преди 15 години

Когато ти предстои трудна и динамична седмица, едно от най-важните условия, за да се справиш с предизвикателството е добрият старт. А тази толкова обширна система за успех не търпи компромис.

На преден план поставяме усмивката. Защото усмивката печели… но само когато зъбите са здрави и бели. За да се смееш по-често и да бъдеш щастлив, и да постигаш върхове, трябва да започнеш от важните детайли. 5460 малки влакна, които имат честта да се разходят свободно на всяко недостижимо за колегите им място и безболезнено да почистят повърхностите в устната кухина се събират в една ultra мека четка. Без усилия и натиск, каквито са необходими при твърдите влакна на обикновените четки, CS 5460 е професионална четка за хората, които държат на себе си. Гъстите, ултрафини и гъвкави влакна CUREN® запазват своето гладко и деликатно действие, независимо дали са влажни или сухи. Четката 5460 с влакна CUREN е начин да почувстваш всички повърхности по-гладки, зъбите са по-бели, а венците здрави. Специалистите в областта знаят, че могат да разчитат на ultra-soft четката, за да усъвършенстват резултатите.

За премахване на лошия дъх най-добрият вариант е комбинацията на четка 5460 с водата за уста CURASEPT. На базата на хлорхексидин (антисептик и дезинфектант, който е активен срещу много видове бактерии) водата за уста се счита за златния стандарт при предотвратяване на зъбната плака.

CURASEPT е приятелят, който се грижи за вкусовите усещания и белотата на зъбите. Трите предназначения - за продължителна комбинирана защита, за силна и за краткотрайна и интензивна защита - постигат здрава и бяла усмивка.
И всичко върви по план – усмивката е здрава, денят е чудесен, а успехът на лице.
 

More from View Sofia

More Nails