Следва

Котешко намигване

От архива: Men's Exhibit: Тестостерон на макс в есенните модни кампании

Едно познато лице винаги е успешна стратегия за привличане на фенове...

All fashion преди 7 години

Не само facebook може да ви припомня какво сте публикували, мислили, споделяли преди година, две, три... И ние можем! Нова рубрика е на път да се роди! От архива - машина на времето, която ще ни връща всички заедно на днешния ден преди... не са сто, но достатъчно лета. И започваме с тестостерон на макс! Датата е 1 септември, годината 2015, и вярваме, че никой не е същият.

Виждаме по малко от новите есенни модни кампании на любимите си марки още от началото на лятото, но сега, те са тук в целия си блясък и са събрали в красивите си кадри някои от най-горещите звезди на небосклона в момента.

Убеждаваме се, че едно познато лице винаги е успешна стратегия за привличане на фенове и се сещаме за горещата реклама на Tommy Hilfiger, за която ви разказахме съвсем скоро, и на която гордо позира сексапилния Рафаел Надал. Продължавайки в този дук, днес събираме на едно още няколко модни бранда, заложили на именити личности за своите кампании, като сред популярните лица разпознаваме сладурчето Ейдриън Грение от Антураж, както и Сам Смит, уловен в поетични кадри.

Но стига сме приказвали, ето нагледно най-доброто поръсено със звезден блясък от есенните кампании на любимите брандове:

Калвин Харис за Emporio Armani



Британският изпълнител Сам Смит за Balenciaga



Актьорът Benn Northover за Ermenegildo Zegna Couture



Актьорът Майкъл Шанън за Prada



Актьорът Фредъ Драбъл за Bottega Veneta

Ейдриън Грение се присъединява към Барбара Палвин за Buffalo David Bitton




Мат Дилън за Frame Denim

Актьорите Avan Jogia и Джейн Леви за Kenzo

More All fashion