Следва

Крем карамел с шафран и кардамон

Какво си хапват звездите? 7 супермодела споделят своята закуса

Митовете, че моделите нищо не ядат отдавна са разбити, а истината е, че нашите любимки всъщност са привърженички на доста разнообразни и балансирани хранителни режими...

Health преди 8 години

Митовете, че моделите нищо не ядат отдавна са разбити, а истината е, че нашите любимки всъщност са привърженички на доста разнообразни и балансирани хранителни режими. Тази сутрин ви даваме достъп до най-важното хранене за деня - закуската, при това на 7 любими супермодела.

Как започват деня си те разбираме от следващите редове.

Кейт Ъптън започва деня си с бъркани яйца (по-специално, един яйчен белтък и едно цяло яйце) със спанак и зелен чай.

Миранда Кер залага на топла вода с лимон, последвана от зеленчуков сок. След това яйца или авокадо върху безглутенов тост. Припомняме си още за нейният хранителен режим тук.

Карли Клос обича да си приготвя протеинови шейкове с шоколадов протеин на прах, бадемово мляко и банани или горски плодове. 



Адриана Лима залага на овесени ядки със стафиди и яйчен белтък или мюсли с кисело мляко и мед за старт на своя ден.

Разбира се, Кандис Суинепул обича здравословна закуска като омлет със зеленчуци, но често си хапва и кроасани, пица, паста и пържоли. Странен избор за закуска, но тя споделя, че може да яде всичко, което иска когато поиска.






Лили Олдридж обича закуската й да идва от Sakara Life. Любимата й храна са техните овесени ядки с чия и розови листенца. Е, ако е някъде по света ще се задоволи с яйца, бекон и чаша чай PG tips.



Изборът за закуска на Кара Делевин е толкова красиво чалнат колкото е и самата тя. "Никой никога не иска да закусва с мен, защото обичам да ям салам, бекон, конфитюр и кисели краставички заедно." Странно, но защо пък не.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.