Първи звездни визии от 72-рото издание на Филмовия фестивал във Венеция

72-рото издание на филмовия фестивал във Венеция най-сетне е тук, което означава, че ще можем да се насладим на някои доста сензационни тоалети през следващите дни...

72-рото издание на филмовия фестивал във Венеция най-сетне е тук, което означава, че ще можем да се насладим на някои доста сензационни тоалети през следващите дни.

Сега на първо време обръщаме внимание на журито, които пристигнаха първи в града на каналите и го превърнаха в истинска градина на цветята...

Даян Крюгер е фантастично женствена (и все пак с малко tomboy нотки в ботушите Челси), носейки флорална мини рокля Preen By Thornton Bregazzi Resort. Нейната колежка жури Елизабет Банкс, също носи флорални мотиви, от глава до пети и наистина роклята й с цветни принтове чудесно се допълва от сандали прекрасно украсени с бели цветове.

На снимката горе: Даян Крюгер


Елизабет Банкс

Ако си мислите, че цветните принтове свършват тук, грешите, защото друг член на журито актрисата Пас Вега също не изневерява на колегите си и носи тъмно синя рокля без ръкави отново цялата обсипана с цветя и, ако това не е достатъчно, сценаристът Аликс Делапорте си има цяло дърво на роклята.


Пас Вега


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.