Следва

Петъчна доза секс: Строг английски магнетизъм от Мистър Къмбърбач!

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц Джуниър отпразнуваха 13 години от брака си

В сезона на разделите си е истинска новина, когато двама Холивудски любимци празнуват 13 години от брака си...

Други преди 8 години

В сезона на разделите си е истинска новина, когато двама Холивудски любимци празнуват 13 години от брака си. Става въпрос за Сара Мишел Гелар и Фреди Принц Джуниър, които са една от малкото сплотени двойки напоследък и явно с един от най-здравите бракове в актьорските среди. Може би, затова им помага и изборът, който са направили, а именно да стоят далеч от фокуса на медиите, нещо, което мнозина подценяват като камъче по пътя на любовта, но всъщност оказва необратимо влияние върху човешките взаимоотношения.

38-годишната Сара и 39-годишният Фреди се запознават преди 18 години на снимачната площадка на филма „Знам какво направи миналото лято“, а пет години по-късно двамата си партнират и в лентата „Скуби Ду“. Те са заедно от 2000 година, сключват брак в Мексико през 2002 г., а с днешна дата се радват на 6-годишната Шарлот, и 3-годишния Роки.



По повод своята годишнина Сара сподели романтична снимка от сватбата си със Фреди и написа: „Честита годишнина!. Обичам те не само заради това, което си ти, но и заради това, което съм аз, когато съм с теб.“
Фреди пък отвърна на поздрава с:  „Браво на нас! С малки жертви стигнахме дотук!“

More from View Sofia

More Други