Следва

Нина Добрев е в България!

Петте любими парчета на DTK

DTK или DarkTechnik, артист със сериозно минало и несъмнено пионер на техно сцената у нас...

Music преди 8 години

Това момче сигурно ви е вече познато от страниците ни, защото преди време го показахме в ролята му на Жоро, Community manager на пространството за споделено ползване SOHO, но днес сме решили да ви запознаем отново. Този път, обаче, ще представим другото му АЗ, това на DTK или DarkTechnik, артист със сериозно минало и несъмнено пионер на техно сцената у нас.

Някъде до 2012 г. той се подвизава предимно в хард-техно средите, организирайки безброй успешни събития и създавайки експлозии от музика рамо до рамо с най-големите имена на световната сцена, но през 2013-та решава, че това му е малко и скача надолу с главата в дълбините на дръм енд бейс звученето, което така или иначе винаги е било част от живота му. Е, и това му се получава доста добре и той полита на крилете на любимата си музика, заставайки с името си зад десетки дръм енд бейс събития, на които показва завидна класа зад пулта, миксирайки разнообразна селекция от музика, наистена с дълбоки бас линии, допълнена от богати централни мотиви, която предизвиква у публиката енергизиращи танцувални настроения.

Освен всичко казано дотук, той е и главен идеолог и резидент на Balkan Station Drum’n’Bass, музикалното събитие, което ще разтърси идващия уикенд (5-ти и 6-ти септември), случващо се на точно 52 километра от София,  което обещава освен достойна музикална програма, къмпинг зона, мултимедия, 3D изложба, арт инсталации, 3D мапинг и тонове добро настроение!

Ясно е, че ние ще бъдем там, а през 50-те минути, които ще прекараме във влака до ЖП спирка Балкан, слушаме точно пет любими парчета! Тези на DTK...

Roygreen & Protone - Alice

Document one – Follow Me



Calyx & Teebee – Elevate This Sound

DRS - Bunya Too ft Marcus Intalex, Chimpo, Fox, Rolla, Skittles, & Strategy

И едно не дръм енд бейс, но адски красиво парче от Бalkansky...

Бalkansky - Rada


Можете да намерите DTK на неговата Facebook страница, както и в Mixcloud!

ВИЖ ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА ТУК >>>
 

More Music