Следва

Неделя – Сам(а) Вкъщи #4

Дизайн за вдъхновение: 400 години на остров Ибиса

Щом лека полека започнахме да изпращаме лятото, като ви представихме есенните модни тенденции и донесохме малко студен въздух със скандинавската мода...

All About Life преди 8 години

Щом лека полека започнахме да изпращаме лятото, и имайки предвид, че вече си говорим за есенните модни тенденции, а и донесохме малко студен въздух със скандинавската мода, решихме, че летният интериорен сезон също заслужава подобаващо сбогуване преди официалното застудяване.

А каква по-лятна дестинация от най-лудия парти остров на света - Ибиса! Този път обаче, ще ви изненадаме и няма да ви залеем с кадри от новооткрит нощен бар на покрива на каменна къща. Всички, които са запазили отпуската си за септември знаят, че това е месецът на спокойната и тиха почивка – по-малко почиващи, по-ниски цени и следователно повече тишина и спокойствие, с които да се заредите за идните работни дни.

По този повод, избраната уединена локация е 400-годишна къща, намираща се на острова и заобиколена само от скали, кактуси и маслинови дръвчета. Каква идилия! Чудното местенце е собственост на двойка от Ню Йорк, които се влюбват в архитектурния паметник от пръв поглед и решават да го направят свой дом. След обновяване на кухнята и реставриране на част от мебелите, собствениците все пак запазват рустик вида на интериора, като придават на помещенията микс от градска изтънченост и етно елементи.

More All About Life