Следва

Паста с фъстъчен сос

Седмичен ХОРОСКОП - 7.09 – 13.09

От понеделник до сряда се очакват благоприятни дни за активна работа във всичко, което е свързано с кредити, данъци и банково дело...

Astro преди 8 години

От понеделник до сряда се очакват благоприятни дни за активна работа във всичко, което е свързано с кредити, данъци и банково дело. Също така, тези дни, са полезни за проверка и обновяване в областта на сигурността и отбраната.

Въпреки това, аспектът, който създава тези възможности - тригонът (120 градуса) на Марс и Уран, поради агресивната природа на планетите, предупреждава и за опасност от необмислени и прибързани инициативи, които биха могли да провокират насилие, конфронтация като между системите за сигурност, така и между хората в личен план.

Необоснованото използване или дори неуместната демонстрация на сила може да се превърне в голям скандал или загуба на авторитет. След тригонът на Марс и Уран влиза в сила неблагоприятен аспект на Меркурий с Плутон, действието на който ще продължи до петък сутринта. Тази комбинация от планети често се свързва с деструктивно поведение и изказвания, небрежно боравене с информацията.

Всички без изключение не трябва да забравят, че тази седмица не е за "луди глави" и за любителите на "острия език". Всяко невнимателно изказване може да струва на "автора му" много години кариерен труд.
В събота и неделя, влиянието на планетите ще бъде разнородно. Добре ще се чувстват въздушните и огнените знаци - с изключение на Близнаци и Стрелец. Последните, в компанията на Деви и Риби, ще трябва да устоят на неблагоприятните фонови влияния и новолунието в неделя. Очакват ги лични проблеми, както и трудности в отношенията с роднини.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Забавление, отдих, общуване!


Този период ще бъде доста благоприятен за забавление, отдих, общуване с любимия човек или с децата. Седмицата е подходяща за конструктивно взаимодействие с колеги и клиенти. В деловите отношения може да се появят съвместни планове и нови идеи, и ако се положат известни усилия ще може лесно да се реализират. По това време може да промениш някои от своите жизнени цели и приоритети. В личните взаимоотношения, този период ще бъде благоприятен за обсъждане на съвместни планове и срещи с приятели.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Битовизми!


В началото на тази седмица, типичните Телци трябва да се заемат с домашни работи. По това време се препоръчва да бъдат по-често у дома, за да общуват с членовете на семейството и близките роднини. Сега това ще ти достави удоволствие. През тази седмица, може да положиш активни усилия и в работата си. Това ще ти помогне да постигнеш целите, които си си поставил. В края на седмицата, добър начин за прекарване на свободното време ще бъде пътуване заедно с любимия човек. Ако пътуването не се осъществи, можеш просто да обсъдиш възгледите си за бъдещето или да споделиш мечтите си с любимия.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Креативност!


Началото на тази седмица ще бъде благоприятно за леко общуване. Ще забележиш, че всяко взаимодействие с хората в този период ще бъде по-лесно, въпреки че понякога и по-емоционално. Сега прекрасно ще се нареждат и кратките пътувания. Към края на седмицата ще разполагаш с богата фантазия и ще бъдеш в състояние креативно да решаваш текущите проблеми. Успех те очаква в спорта, в различни конкурси, състезания, както и в обучения и преподавателска дейност.

РАК 22.06 – 23.07

Не очаквай нищо!


Ако не очакваш нищо, никога няма да се разочароваш. Ето едно добро правило за тази седмица. Тогава всичко, което се случи, ще ти се струва приятна изненада.
А в личните отношения, ако забравиш за романтиката, любимият човек скоро ще започне да скучае с теб.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Непринуденост!


Разположението на планетите в началото на тази седмица ще бъде благоприятно за полагане на грижи за външния вид. Точно сега ще можеш да направиш малки, но доста успешни промени в своя имидж. В поведението ти по време на този период ще присъства повече непринуденост и наивност. Динамично ще се развива и комуникацията. Сега ще можеш бързо да намериш общи допирни точки в деловите беседи, както и при провеждане на доверителни разговори с хората, които обичаш, или брачните партньори. В края на седмицата може да се заемеш с домакинска работа. Това е добро време за извършване на почистване, за възстановяване на реда и чистотата в дома, както и за решаване на всякакви битови въпроси.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Размишления!


През тази седем дни ще мислиш много и много ще размишляваш. И е възможно, важните решения, които ще вземеш да окажат влияние върху настоящия ти живот и бъдещето. Ако имаш собствен бизнес, има вероятност от страхотен финансов успех. В личния си живот също се очакват значими събития, например, може най-неочаквано да се влюбиш.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Контролирай желанията си!


През тази седмица трябва да контролираш желанията си и да не им позволяваш да те управляват самите те. В противен случай, може да започнеш да правиш неща, за които по-късно силно да съжаляваш. В любовта, не губи чувството си за мярка и не гони вече “потеглилия“ влак.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Последователност в действията!


Каквото и да започнеш да правиш, най-важното е, да бъдеш последователен. Започвайки някаква работа, не забравяй да я доведеш до край. В противен случай може да възникнат проблеми и в бизнеса, и в отношенията с другите. Седмицата изисква активен начин на живот. Това е благоприятно време за пътуване, за посещения на нови и интересни места, където никога не си бил.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Учи се от грешките си!


Трябва да се опиташ да не повтаряш грешките от миналото, ако не искаш връщането на проблем, който вече ти е създал много неприятности. Движейки се към целта, ще проявяваш голяма пробивна сила, но внимавай: ако с лакти път пробиваш си в тълпата и с лакти удрят те в гърба! Любовните взаимоотношения ще изискват от теб умение да правиш компромиси.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Желание за промяна!


Ще те обземе желание за промяна и лесно ще поставиш пред себе си нова сериозна цел. Тази седмица е добра за планиране, за детайлно разработване на стратегии и тактики за постигане на замисленото. Не приемай присърце дребните любовни провали - те няма да ти навредят, но може да те научат как да се държиш с противоположния пол.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Сърцето диктува!


Когато правиш избор, през тези дни, се ръководи от повелите на сърцето си, а не от разума. Важно е да разпознаеш какво желае душата ти в действителност. Ровенето в собствените преживявания може да събуди както стари обиди, така и угаснали чувства. Опитай се да подредиш събитията по важност - и ще се учудиш колко време губиш за ненужни неща. Уикендът е добър за активен отдих.

РИБИ 20.02 – 20.03

Щастлив обрат!


Очаква те неочакван щастлив развой на събитията. Възможно е човек от близкото ти обкръжение да ти помогне да реализираш отдавнашна мечта. В работата има вероятност за успех, който ще допринесе за твоето кариерно развитие. В личния живот също те очаква много добро, ако ти самият не го пропуснеш, постъпвайки лекомислено.

More Astro