Стил урок на седмицата: С летни дрехи all year long

От днес вече е напълно необходимо да обмислим какви са вариантите да задържим леките дрехи в употреба и в не толкова приветливи колиматични условия...

Точно се заредихме със страхотни находки от летните намаления и никак не сме готови да ги прибираме! От днес вече е напълно необходимо да обмислим какви са вариантите да задържим леките дрехи в употреба и в не толкова приветливи колиматични условия. Събрахме няколко вдъхновения как да го направим, като изобщо не твърдим, че тези идеи са революционни. Но в есенните сутрини подобни комбинации някак не ни идват наум и обичайно за по-лесно просто посягаме към нещо плътно от вече обновения гардероб. Затова, нека припомним няколко начина да продължаваме да носим летните ни придобивки:

Пак ризата

Визията на блогъра Мари Лозано (на снимката отгоре) добре илюстрира как може един летен гащеризон да бъде носен дълго след края лятото - като добавим риза под него, а може и блейзър над него. На мястото на гащеризоа със същия успех може да бъде и рокля. И отново със същия успех ризата може да бъде отгоре, вместо отдолу. Изобщо възможни комбинации всякакви!


Роклята с пуовер

Когато вече сезонът не е преходен, а си е чиста есен, можем да заменим ризата под и над ефирната рокля с пуловер. Съвсем просто е, но често имаме съпротиви да правим подобни комбинации заради на пръв поглед несъвместимите материи. А резултатът може да бъде фантастичен, както при Никол от Garypeppergirl, Алекса Чънг и Уляна Сегреенко.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.