Следва

Марсала парти

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Сивият костюм

Да си го кажем направо - красиво скроеният костюм от великолепен плат винаги е бил и ще бъде на мода...

All fashion преди 8 години

*Vivienne Westwood

Да си го кажем направо - красиво скроеният костюм от великолепен плат винаги е бил и ще бъде на мода. Вдъхновен от мъжкия гардероб и често в oversized силует, като при Vivienne Westwood, той ласкае самочувствието ни през идния сезон. Единодушно, дизайнерите са се съсредоточили около монохромната тематика с акцент - сивото, което изглежда невъзможно шик в комбинация, както с пола в премерена дължина, така и с boyfriend панталони.

Настроението на тази тенденция е женствено, така де, виждали ли сте по-сексапилен образ от този на уверена жена в страхотен костюм? Макар и цветът да е сведен до различните нюанси на сивото, възможностите за пречупване на визията през собствената призма не са никак малко. Кройките могат да бъдат свръхелегантни и нежни като при Trussardi, но и да изглеждат също толкова добре в структурираните, но свободни предложения от Giorgio Armani. Вариантът с райе също е удачен, ако все още не можем да се разделим с мотива като любима лятна тенденция, а цветните експерименти с аксесоари са силно препоръчителни.


Sally Lapointe


Max Mara


Theory


By Malene Birger


Antonio Marras


Giorgio Armani


Balenciaga


Emporio Armani


Trussardi


Stella McCartney

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-2016

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Новите викторианци

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Пънк шик

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.