Следва

След края на Style.com такъв, какъвто го познаваме

Men's Exhibit: Джеймс Бонд се завръща в Tom Ford

От излизането на “Спектър на утехата” през 2008, Tom Ford замени Brioni като предпочитана модна къща за Джеймс Бонд в едноименната сага...

All fashion преди 8 години

От излизането на “Спектър на утехата” през 2008, Tom Ford замени Brioni като предпочитана модна къща за Джеймс Бонд в едноименната сага.

Тандемът е напълно естествен - едва ли има герой от големия екран, който да носи костюм по-добре и по-често от Бонд, а Том Форд е абсолютен гуру в направата на секси и елегантни мъжки дрехи.

Излизането на новия филм, Спектър, предстои след по-малко от месец у нас и вече имаме поглед върху няколко от визиите на Даниел Крейг. От тях става ясно, че Бонд се завръща към костюма от три части, последно видян в “Казино Роял” през 2006. Типичните за Форд широки ревери и вратoвръзки отново присъстват, въпреки че има тенденция към стесняване, както и, разбира се, очилата Tom Ford, високите яки, иглите. Изглежда актьорът ще демонстрира и секси планински визии, а дали там ще се появят свръхскъпите боти от кожа на норка на дизайнера, предстои да разберем.

Нямаме търпение да видим поредната доза дрехи Tom Ford, носени от модел като Даниел Крейг, така че тръпнем до ноември. А дотогава, няколко кадъра.

More All fashion