Следва

Фешън блогъри за следене в Instagram! Точно 11 на брой

Виктория и Дейвид Бекъм се сдобиха с ново "дете"

Дейвид Бекъм и Виктория допълниха многолюдното си семейство с още един член. Освен с четирите си деца, двамата ще ангажират времето си и с новото си попълнение...

People of art преди 8 години

Дейвид Бекъм и Виктория допълниха многолюдното си семейство с още един член. Освен с четирите си деца, двамата ще ангажират времето си и с новото си попълнение - кокер шпаньол, за който побързаха да се похвалят в Instagram.

„Запознайте се с Олив Бекъм – нашето ново бебе“, написа Виктория към черно-бяла снимка на кученцето. Това е трети домашен любимец с фамилията Бекъм. Те вече имат френски булдог Скарлет и английски булдог Коко, с който звездите се сдобиха, докато дизайнерката беше бременна с Харпър.



Бившата певица публикува и видеоклип на съпруга си и малката Олив, която е от женски пол. „Вижте как бебето Олив лети. Колко сладки са нейните уши“, допълни Виктория, която със сигурност не скучае сред всички "деца", които има.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра