Следва

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Бяла зима

След края на Style.com такъв, какъвто го познаваме

След като на 1-ви септември официално се случи краят на style.com tтакъв, какъвто го познаваме, голяма част от съдържанието му вече е на...

All fashion преди 8 години

След като на 1-ви септември официално се случи краят на style.com tтакъв, какъвто го познаваме, голяма част от съдържанието му вече е на voguerunway.com, където читателите ще могат да намерят над 1,000,000 кадри от ревюта от 1999 насам, както и снимки от 25 легендарни колекции от 90-те. Това включва кутюр колекцията на Джон Галиано за Dior, представена в Парижката опера през 1998, гръндж колекцията на Марк Джейкъбс за Perry Ellis от 1993 и още. Има и статии, посветени на влиянието на това бележито за модата десетилетие.



Какво ще се случва с брилянтните стрийт стайл кадри, които откривахме на сайта? Продължава да има такава секция, но топ фотографът Томи Тон изглежда се отцепва от Condé Nast колектива и неговите кадри вече няма да бъдат на техните страници. След като в продължение на 10 години улавяше добрите моменти от Месеца на модата първо за своя блог Jak & Jil, а след това и за Style.com и GQ.com, 31-годишният Тон стартира свой собствен уебсайт, TommyTon.com, който вече е достъпен. Скоро личният му онлайн архив ще включва 15,000 от лесно разпознаваемите му стрийт стайл фотографии от 2005 насам. Очакваме и новите, ексклузивни снимки от стартиращия тази седмица Месец на модата в Ню Йорк.

Междувременно, от Condé Nast подготвят новия style.com, който ще заработи в началото на 2016 и ще се превърне в централизиран интернет магазин, включващ всички заглавия на издателството.
 

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 31 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.