Следва

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Бяла зима

След края на Style.com такъв, какъвто го познаваме

След като на 1-ви септември официално се случи краят на style.com tтакъв, какъвто го познаваме, голяма част от съдържанието му вече е на...

All fashion преди 8 години

След като на 1-ви септември официално се случи краят на style.com tтакъв, какъвто го познаваме, голяма част от съдържанието му вече е на voguerunway.com, където читателите ще могат да намерят над 1,000,000 кадри от ревюта от 1999 насам, както и снимки от 25 легендарни колекции от 90-те. Това включва кутюр колекцията на Джон Галиано за Dior, представена в Парижката опера през 1998, гръндж колекцията на Марк Джейкъбс за Perry Ellis от 1993 и още. Има и статии, посветени на влиянието на това бележито за модата десетилетие.



Какво ще се случва с брилянтните стрийт стайл кадри, които откривахме на сайта? Продължава да има такава секция, но топ фотографът Томи Тон изглежда се отцепва от Condé Nast колектива и неговите кадри вече няма да бъдат на техните страници. След като в продължение на 10 години улавяше добрите моменти от Месеца на модата първо за своя блог Jak & Jil, а след това и за Style.com и GQ.com, 31-годишният Тон стартира свой собствен уебсайт, TommyTon.com, който вече е достъпен. Скоро личният му онлайн архив ще включва 15,000 от лесно разпознаваемите му стрийт стайл фотографии от 2005 насам. Очакваме и новите, ексклузивни снимки от стартиращия тази седмица Месец на модата в Ню Йорк.

Междувременно, от Condé Nast подготвят новия style.com, който ще заработи в началото на 2016 и ще се превърне в централизиран интернет магазин, включващ всички заглавия на издателството.
 

 

More All fashion