Следва

We love: Кармен Кас в една завладяваща модна история

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Бяла зима

Уютна, обгръщаща и топла любовно-зимна афера. Това е буквалното тълкувание на една от най-големите тенденции за есенно-зимния сезонлл...

All fashion преди 8 години

Уютна, обгръщаща и топла любовно-зимна афера. Това е буквалното тълкувание на една от най-големите тенденции за есенно-зимния сезон. Тя обаче не се подчинява на една единствена тема, подобно на другите тенденции, които разгледахме дотук. Вярно, свързващото звено е белият цвят и производните му нюанси, но останалото е свобода - избираме как искаме да се чувстваме, а дрехите ни го предоставят. Не става въпрос и за безразборно навличане, пласт върху пласт и безформие. Напротив, идеята на този тренд е да завърти по изискан начин андрогинната стилистика около женствените силуети и премерения сексапил: заоблени рамене при палтата, плътни структурирани рокли, рипсени плетива, ефирност и романтични, но модерни силуети.

И все пак, ако трябва да разделяме тенденцията на акценти, това ще бъдат: невероятно женствените парти рокли на Balenciaga и Jason Wu - едната смела и нескромна, а другата фина и изящна; неспособните за подминаване обемни и пухкави палта на Louis Vuitton и Stella McCartney, както и дългото ефирно предложение от The Row, за любителите на минимализма; като не бива да се подминават и уютните chunky плетива на Victoria Beckham.

На снимката горе The Row

Jason Wu

Victoria Beckham

Brunello Cucinelli

BCBG Max Azria


Fendi

Ermanno Scervino


Balenciaga

Barbara Bui

Balmain

Emilia Wicksted

Dion Lee

Diane Von Furstenberg

Louis Vuitton

Stella McCartney

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА >>>

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-2016

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Новите викторианци

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Пънк шик

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Сивият костюм

More All fashion