Следва

Нокти, лесни за обичане! Кои са топ-тенденциите в маникюра за есен/зима 2015

Какво ново: Радикално творение за автентичния мъж от Dior

Парфюмна къща Dior знае как да създаде ароматен шок, придружен с въздействаща визия. Креативна вибрация, при която качество и дързост вървят ръка за ръка...

Body преди 8 години

Парфюмна къща Dior знае как да създаде ароматен шок, придружен с въздействаща визия. Креативна вибрация, при която качество и дързост вървят ръка за ръка.

Още от самото начало, Dior изненадва мъжете. Като им предлага забележителни парфюми. Dior просто показва способността да разбира мъжете. Способността да улавя тяхната мъжественост и тънките разлики между тях. уважавайки техните съмнения. Издигайки се над баналността и клишетата. Просто като влиза в тяхната, мъжка  кожа.

Сега за първи път от 10 години, аромати Dior навлизат в нова територия за мъжете. Дебютната композиция на Франсоа Демаши олицетворява напълно душата на Парфюмната къща, която вдига изключително високо летвата. Ароматен шок с притегателната сила на велика класика. Невъздържана, неочаквана ароматна диря. Мощна и свежа композиция. Мъжествена и уверена. Радикално творение за автентичния и истински мъж. Провокативно име, украсено с "Dior". Като манифест. Откровен аромат, който анонсира истинските си цветове: “Sauvage”.

В началото, Бергамота е като силен, студен вятър. Напоен от слънцето, той води танца и разпръсква уникалните багри на черен пипер и горчив плод. Експлозия от доминираща свежест. Това е единственият бергамот, който Франсоа Демаши избира и моделира сам. Това е неговият "savage" бергамот, който възтържествува в прекомерни дози. Като сочен вихър, помитащ всичко по пътя си.

Докато пейзажа сякаш се потапя в тези мощни озонови вълни, се появява Ambroxan® и постепенно разгръща благородната красота на амбровите си нотки. Отстъплението му е бавно и по-малко благородно. Той не се налага все още, докато цитрусовата звезда започва да изчезва. Това е съставка от естествен произход от скъпоценната сива амбър, която разпростира морските си и анималистични нотки, чувствени и жизнени едновременно като океански капчици.

Могъщ и чист, "Sauvage" раздвижва вихър от отличителни нотки. Емблеми на мъжествеността. Смолата влива своите балсамови и пикантни нотки. Тя е смесена с тамян. Най-финият в света черен пипер от Съчуан и розов пипер изпускат подправъчна вибрация.  Пронизващият здравец внася ободрителен зелен бриз.

Богатият ветивер подсилва дървесната фасета. Лавандула от Ваклуз и Дром избухва в слънчеви и ароматични нотки. Двойно дестилираната фракция пачули осигурява единството. Оголен от неговите земни и камфорови акценти, той взима по-благородно и модерно качество, което запечатва аромата като едно цяло.

Johnny Depp, тяло и душа

Досега той никога не е бил лице на парфюм. Никога не е изпълнявал ролята на друг характер, освен образите, маркирали славната му кариера. Johnny Depp сега е мъжът "Sauvage" на Dior. Невероятна осмоза с проект, създаден за него по поръчка. Свят, който чудесно му приляга.

Деп е изключителен актьор, изпълнен с мистериозност. Идол. "Чудовищен" талант, един от малкото живи легенди на Холивуд днес. От John Waters до Jim Jarmusch, без да споменаваме Kusturica и Terry Gilliam, неговата кариера е дълга поредица от дръзко избрани образи. Верен на Tim Burton, неговите дълбоки и неразгадаеми превъплащения не престават да ни удивляват.

За Dior и с JB Mondino, той не познава граници. Превръщайки се в "Sauvage", /бел.ред. "див"/, модерен шаман, който не се страхува нито от приключения, нито от емоциите си. Безпрецедентно изиграна роля, с която разчупва шаблона на собствената си идентичност.

More Body