Следва

Princess Grace Awards 2015 в Монако

Звездите подкрепят Кание за президент

На шоуто за видео музикалните награди на MTV на 30 август Кание Уест шокира присъстващите с изявлението, че през 2020 г. ще се кандидатира за президент на САЩ.

People of art преди 8 години

На шоуто за видео музикалните награди на MTV на 30 август Кание Уест шокира присъстващите с изявлението, че през 2020 г. ще се кандидатира за президент на САЩ. Той се качи на сцената, за да приеме приза за цялостно творчество "Авангард" на името на Майкъл Джексън, и в речта, която изнесе сподели тези свои намерения.

Въпреки на пръв поглед налудничевата идея, в дните след церемонията цяла плеяда звезди се втурнаха да подкрепят рапъра. Първо Тейлър Суифт 
публикува в Instagram своя снимка с внушителния букет, лично изпратен й от Уест в знак на извинение (бел. ред. Суифт и Уест имат вражда от 2009 г., когато той излезе на сцената и съобщи, че певицата не заслужава наградата за най-добро видео на годината), а после придружи фотографията с надписа: "Кание ми изпрати най-страхотните цветя. Кание и Тейлър/2020 и най-добри приятели завинаги".

Намекът за съвместно участие на президентските избори през 2020 г. най-вероятно е шега на Тейлър Суифт, но истината е, че самият Кание май се оказа доста по-сериозен, отколкото си мислехме.

От своя страна рапърът Айс Кюб призна, че би гласувал за Уест и според него от Ким Кардашян би станало добра първа дама.
„Ще гласувам за Кание. Защо не? Кой е по-добър от Кание за тази позиция? Нямам против Ким да бъде първа дама. Без значение кой е президент, на сутринта пак трябва да станеш и да работиш“, сподели пред Daily Mail певецът.

Риана бе една от другите звезди, която публично изрази подкрепата си за Уест.
„Хората гласуват за Доналд Тръмп, защо да не гласуват за Кание? Чух речта му и бях наистина впечатлена. Беше невероятна“, каза наскоро барбадоската.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра