Следва

Включиха Ивет Лалова в топ класация за секси дупета

Princess Grace Awards 2015 в Монако

Страхотна е първата лейди на Княжеството в дългата си до земята елегантна бродирана рокля, облечена по повод домакинството й на вечерта на Princess Grace Awards...

People of art преди 8 години

Страхотна е първата лейди на Княжеството в дългата си до земята елегантна бродирана рокля, облечена по повод домакинството й на вечерта на Princess Grace Awards. Престижната вечер се състоя този път по изключение в Монако, за разлика от друг път, когато честта обикновено се пада на Ню Йорк.
Може би за да е близо до децата си Жак и Габриела, княгиня Шарлийн посреща гостите в самия дворец на Монако.

По добро стечение на обстоятелствата, главният герой на вечерта — режисьорът Кари Фукунага (човекът, заснел първия сезон на сериала "Истински детектив") — също се оказва наблизо: талантливият красавец бе във Венеция за представянето на новата си работа "Зверове без нация", а на път обратно към дома си в Ню Йорк мина да получи почетната си награда.


Принц Алберт и Кари Фукунага

Иначе, 37-годишната принцеса наистина е супер в превъзходната дълга Christian Dior Couture рокля в съботната вечер. Придружена от спретнатия си съпруг Принц Алберт, 57, тя раздава награди за артистичен талант от името на учредената от покойния Принц Рение организация на името на обичната му съпруга, майка на Алберт, принцеса Грейс.

Наградените са отличили се прохождащи таланти в областта на театъра, киното и танца, а общият награден фонд е точно 1 милион долара, раздадени на най-добрите за да постигнат целите си.

Основен спонсор на вечерта бе Christian Dior Couture, мастото - Monaco Palace в Монте Карло, а сред гостите - легендата Робърт Редфорд, и други много елегантни дами и господа.


Робърт Редфорт и Сибил Загарс Редфорт


Виктория Силвстед


Фауаз Груоси

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра