Следва

Салата от смокини с мента и козе сирене

Добрият малък бизнес: Bradabrat ни съблазнява

Дами, кое според вас е най-сексапилното нещо в мъжете? Колко от вас смятат, че това е брадата?

All About Life преди 8 години

Най-доброто е в малкия бизнес? Има ли там повече време за повече старание и внимание към детайлите. В това ли се крие тайната на истински доброто качество? В рамките на 4 седмици в поредица от материали ще ви представим немалко малки наши си, български бизнеси, предлагащи изключително качествени продукти, създадени благодарение на запазени традиции, и още вдъхновение от предците, и желание за създаване на нещо истинско, българско, в полза на хората и сякаш напук на масовото производство в този глобален свят.

Започваме днес с този риторичен въпрос: Дами, кое според вас е най-сексапилното нещо в мъжете? Колко от вас смятат, че това е брадата?

„Bradabrat“ е символ на братството между истински мъже. Така, както брадата сама по себе си е символ на първична сексапилна мъжественост. Това е едно искрено, честно, мъжко предложение за първокачествена поддръжка за най-добрата брада, която може да очакваме от един мъж.
Предложение, което заслужава здраво ръкостискане, все едно дали с брада или без е рицарят на сърцето ни в момента.



Идеята за създаването на BRADABRAT се ражда преди по-малко от 2 години, в началото на 2014-а, когато братята Владимир и Кирил решават да забъркат няколко вълшебства под формата на масла за брада, от които те самите се нуждаят, но не намират на пазара. Така откриват ниша и решават, че с общи усилия и огромно желание ще я запълнят. За собствените си бради и за тези на братята по брада. А сериозното лице от снимките с неустоимата брада е това на Денислав Митев и е избрано специално, за да блазни дамските очи.

Маслата са създадени специално за поддържането на чиста, лъскава, спретната и секси брада и за целта на всеки елемент е отделено специално внимание. Първо, продуктите са изцяло натурални, второ, смесени са ръчно само най-добрите масла, благодарение на които брадата ухае страхотно и има здрав вид. Освен това я омекотяват, хидратират и подобряват общото й състояние, като елиминират сърбежите и пърхота. Внимателно подбраните съставки насърчават растежа и заздравяват косъма, имат силно изразени антибактериални, антисептични и дезинфектиращи свойства.



Първият продукт - "BOLE", е създаден с основа от Жожоба, която много наподобява човешкия себум и е подходяща за всеки тип кожа, особено суха, възпалена, лющеща се. Пред уюта на камината идва идеята за дървесен аромат и допълнителните въздействия върху състоянията на кожата при мазна кожа, акне, екзема и т.н. с етеричните масла от Бергамот, Хвойна, Кедър и други.



“Lavish” има за основа малко по-тежкото масло от Бадем. С негова помощ развилнелите косъмчета лесно се укротяват. Ароматът му и усещането, което оставя, са магични – носът усеща завлядяващи нотки на Кипарис, а кожата и брадата – една приятна прохлада от Евкалипт и Мента, богати и прохладни масла, носещи свежест и вдъхновение.



„Зелен“ балсам за брада обединява силата на маслата с естествени стилизиращи съставки. Ароматът му е тонизиращ, деликатно билков с освежаващ пикантно-сладък оттенък, който има силата да освобождава от интелектуалната умора и да носи яснота и сила на ума.

И нещо още по-вълнуващо – предстои скоро Bradabrat да реализират две нови свои идеи: може би най-желаният, ръчно изработен "дървен" продукт за брада, както и най-мъжкият сапун с кодово име "The Night's Watch"! :)

Подробностите остават мистерия до реализирането им, а дотогава - http://www.bradabrat.com/ 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.