Следва

Седмица на модата в Киев и как изглежда улицата

Б като Библия, Б като Блог - Офис треска

Поглеждаме с лека носталгия към изминалия август и отваряме вратата на офиса...

All fashion преди 8 години

Поглеждаме с лека носталгия към изминалия август и отваряме вратата на офиса. Запретнали ръкави, търсейки вдъхновение за нови идеи и с желание за по-приятен старт на сезона, посвещаваме тазседмичната ни блог обиколка именно на работните пространства. В случая те са на някои от любимите ни фешън герои, защото всички те обожават това, което правят, и това личи и в артистичните им "офиси".

Анин Бинг и Нюйоркската мечта

Датската модна икона Анин Бинг преследва упорито мечтата си да основе своя собствена верига магазини и посреща клиентите си нюйоркчани, облечена в скини джинси или кожен панталон и просто тишърт от едноименния й бранд, в новооткрития си бутик, втори поред, в Голямата ябълка.

Четири стени, между които с удоволствие бихме прекарали целия си ден, галейки окото с минималистичен дизайн в изчистени форми и прецизност към детайла. Съвсем по скандинавски.





И още на: aninesworld.theyouway.com

Две момичета, три кучета, един блог и един общ апартамент




До преди три години Алейна и Даниел са просто две приятелки, живеещи в двата края на Чикаго, обединени от идеята за създаването на блог. Само няколко години по-късно, но с половин милион последователи повече, техният апартамент, в който заедно работят и живеят, е и тяхната крепост. Офис, любимо място за почивка и смях, територия за творчески импровизации - всичко това се случва в едно-единствено пространство.

Две креативни жени, които са в непрекъснат диалог, два стила, които чудесно си кореспондират, и ето го резултата - естетическа приказка.





theeverygirl.com

Офис в гардероб




Възможно! Блогърът Рейчъл от Pink Peonies използва своя килер не само за дефилета, но и за работно място. Всичко е както в изряден офис, с тази разлика, че вместо досадните едноцветни папки, по рафтовете са подредени педантично дрехите й, сортирани по цвят, а бюрото й гледа към цял рафт с обувки. Страхотен начин да спестите място, но и да сте в епицентъра на перфектната модна буря.

Цветове, материи и текстури са нейната всекидневна гледка, а в случай, че умората надвие страстта по работата, лесно и бързо почивката се случва в съседната стая. 







Цветно студио




Въпреки че е есен и скоро дърветата ще заспят зимния си сън, има едно място, което е цветно 365 в годината. Това е студиото Floral Art в Съсекс, Англия, където неговата основателка Дженифър създава прекрасни букети за различни щастливи поводи. От семейство на бохеми и с опит в модата Джен стартира и блог, наречен Life in Bloom, в който всеки ден е празник. Същото празнично усещане предизвиква и интериорът на самото цветно студио, в което акцентът е вечното зелено, а детайлите са интересни “направи си сам” предмети.







lifeinbloomchicago.com

Хапка свежест




За финал на тази околосветска офисна разходка - нещо апетитно и красиво и у нас. В кухната на Сандра Алексиева, която вече познавате от срещата ни в поредицата My Style.

С финес и усещане за лекота, тя бързо се справя с предизвикателствата в кухнята и превръща готвенето в тотален тренд.



Сега, позитивно настроени, отиваме да готвим, творим и създаваме една по-приятна атмосфера на работното място. 
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.