Следва

Нейно Величество Елизабет II - 63 години кралски стил

Джорджия Мей Джагър с колекция за Mulberry

Новината за това сътрудничество не е нова, важното е, че дъщерята на Мик Джагър продължава да участва в този хубав моден филм...

All fashion преди 8 години

Новината за това сътрудничество не е нова, важното е, че дъщерята на Мик Джагър продължава да участва в този хубав моден филм. Видимо британският бранд и Джорджия постигат добри резултати от съвместните си усилия и този път хубавицата се появява не просто в новата рекламна кампания, но и разработва своя мини-колекция.

Всъщност Джорджия Мей върви точно по стъпките на предишната героиня на Mulberry — Кара Делевин, която направи лимитирана колекция от 9 чанти с различни размери и цветове. Това беше първото подобно сътрудничество за марката, преди него Mulberry просто посвещаваха свои чанти на, например, Лана Дел Рей и Алекса Чънг.

В серията с лаконично име Georgia May Jagger Collection влизат кожени якета с ярки разноцветни подплати, мини чанти през рамо и копринени шалове. Основни цветове на колекцията са синия, зеления, червения и черния, а самите аксесоари и дрехи са украсени с принтове с инициалите и симпатични принтове.

Хубавото е, че дрехите влизат в достатъчно демократичен ценови сегмент, вероятно за да привлекат вниманието на по-широк кръг купувачи - кожените якета, например, от дъщерята на Джагър ще ни струват 995 паунда, а чантите - 395. Което е съвсем ок за луксозния английски бранд.

More All fashion