Следва

Предстартово броене: NYFW пролет/лято 2016

Men’s exhibit: Мъже за пример на наградите на GQ

Пак е това време на годината, когато GQ раздава своите годишни награди Men of The Year (Мъж на годината)...

All fashion преди 8 години

Пак е това време на годината, когато GQ раздава своите годишни награди Men of The Year (Мъж на годината)
Престижната церемония се провежда за 18-та поредна година и празнува над 400 мъже и една шепа жени от световния шоубизнес и дори политиката.

Тази година водещ на събитието беше Самюъл Джаксън, който щедро добави необходимата доза Холивудски блясък.

А ето и кой с каква награда си тръгна в снимки и кратък обзор на най-мъжкото събитие...

На снимката горе: Пол Ръд

Пол Ръд
е човекът, a Кийт Ричардс е обявен за легенда в тазгодишните награди Мъж на годината.

Сам Смит пък печели приз Соло артист - музикантът разкрива, че е в настроение да празнува, като по време на церемонията в лондонската Royal Opera House обяви, че ще изпълни официалната мелодия за предстоящия филм за Джеймс Бонд “Спектър”.


Сам Смит

"Пазя тази тайна в продължение на година, беше истинска лудост. Но, не мога да се сетя за по-добър начин да го отпразнуваме."

Други звезди, почетени по време на събитието, са Джак О'Конъл от филма “Несломен” - който е обявен за Нова звезда на Vertu. Актьор на годината стана Кристоф Валц, а наградата за нова музикална звезда отиде при Джеймс Бей, Дейвид Ганди пък бе обявен за най-стилен мъж според Hugo Boss.

Освен основните награди, Кийт Ричардс от Rolling Stones, който се появи на червения килим заедно със съпругата си от 32 години, Пати Хансен, и колегата си Рони Ууд, бе обявен за Легенда, заради големия му принос към музикалната индустрия през изминалите цели пет десетилетия.

Лайнъл Ричи също получи специална награда - Икона на годината, след първото му представяне на фестивала Гластънбъри по-рано тази година.

И въпреки че церемонията е създадена, за да признае постиженията на известни мъже, актрисата от “Игра на тронове” Емилия Кларк бе удостоена с приз Жена на годината.


Емилия Кларк

Съвсем логично най-големите до сега награди Мъж на годината са последвани от най-подробния брой на GQ, посветен на тях. В октомврийския брой откриваме специални интервюта с тазгодишните 22- ма победители и невероятни фотосесии, а на корицата застава щастливото момче Сам Смит.

От Сам Смит през Уил Феръл и Кристоф Валц до Джак О'Конъл, това е най-доброто от филмите, музиката, спорта, телевизията, книгите и политиката. 


Кийт Ричърдс


Джак О`конъл


Лайнъл Ричи


Дейвид Ганди

More All fashion