Следва

Най-новият тренд в маникюра, покорил Instagram

Нокти, лесни за обичане! Кои са топ-тенденциите в маникюра за есен/зима 2015

Ето че лятото неусетно се претърколи в дъждовна за сега есен. Колкото и да не ни се ще ваканциите свършиха и се връщаме към офисите леко начумерени и носталгични, но пък заредени с топлина и много положителни емоции...

Nails преди 8 години

Ето че лятото неусетно се претърколи в дъждовна за сега есен. Колкото и да не ни се ще празниците свършиха и се връщаме към офисите леко начумерени и носталгични, но пък заредени с топлина и много положителни емоции. Работно време е, факт, а пък от нас зависи да си го направим по-весело. Няма по-лесен начин от това да се поглезим и да сменим настроението с маникюра си.


За есен/зима '15 от модния подиум са ни подготвили доста приятни за окото цветове – френският и nude маникюр сега преминават в препечено-захаросан, нежен карамелен цвят, изцяло позлатени или с фини геометрични елементи (каквато напоследък е най-новата тенденция в Инстаграм). Цветовете, които най-често ще срещаме са в синьо-зелената гама – пастелно бледо зелено, омбре със сиво и синьо, тъмно каки, металик в мокро син тон, дълбоко и богато тъмно зелено.



Много актуални станаха и „готовите нокти“ - самозалепващ се маникюр върху твоите собствени нокти като образците налагат „мраморен маникюр“.

Срещат се и наслоени един върху друг цветове, а ла пачуърк и дизайнерите се заиграват с по-жизнени нюанси – червено, жълто и бяло. И този сезон вечният червен цвят не ни забравя и в топлата гама доминира бургунди и бордо, както и малинени тонове.



За наши абсолютни фаворити признаваме „Черната череша“ на Том Форд и дълбокият тон в „Кожа на синя акула“ от Сен Лоран.



За жените, избрали по-фин и ненатрапчив маникюр, култови за сезона са плюшено-неутрално розови тонове или такива с фин перлен блясък:



И последно – кафявите нюанси също дадоха заявка за силно присъствие – както вече споменахме за финия карамелен оттенък, освен него ще плакнем очи (и нокти) по металик с преливащи се тонове или ще съчетаем матово плътно кафяво със злато и бургунди в приятна геометрична композиция.



Без повече приказки, прилагаме галерия с най-доброто от котешката пътечка, от която ще черпим вдъхновение за този есенно-зимен сезон:































ОЩЕ ВДЪХНОВЯВАЩИ КАДРИ ТУК >>>


 

More Nails