Нокти, лесни за обичане! Кои са топ-тенденциите в маникюра за есен/зима 2015

Ето че лятото неусетно се претърколи в дъждовна за сега есен. Колкото и да не ни се ще ваканциите свършиха и се връщаме към офисите леко начумерени и носталгични, но пък заредени с топлина и много положителни емоции...

Ето че лятото неусетно се претърколи в дъждовна за сега есен. Колкото и да не ни се ще празниците свършиха и се връщаме към офисите леко начумерени и носталгични, но пък заредени с топлина и много положителни емоции. Работно време е, факт, а пък от нас зависи да си го направим по-весело. Няма по-лесен начин от това да се поглезим и да сменим настроението с маникюра си.


За есен/зима '15 от модния подиум са ни подготвили доста приятни за окото цветове – френският и nude маникюр сега преминават в препечено-захаросан, нежен карамелен цвят, изцяло позлатени или с фини геометрични елементи (каквато напоследък е най-новата тенденция в Инстаграм). Цветовете, които най-често ще срещаме са в синьо-зелената гама – пастелно бледо зелено, омбре със сиво и синьо, тъмно каки, металик в мокро син тон, дълбоко и богато тъмно зелено.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.