Следва

Седмица на модата в Милано - Дизайнери и тенденции

Само цвят за Мис България

Извън традициите да виждаме в трети кръг красавиците претендентки за Мис България в официални черни рокли, този път ...

All fashion преди 15 години

Извън традициите да виждаме в трети кръг красавиците претендентки за Мис България в официални черни рокли, този път носителката на Златна игла за 2008 и официален дизайнер Аля Милушева, се погрижи конкурсът да е пищен и много цветен.

Една пролетна картина от 5 серии тоалети в сребро, зелено, тюркоаз, жълто, бледолилаво и синьо ще дефилира на сцената със заголени рамене и загадъчни разкрития.

Аля предпочита за тази своя колекция високата талия, а характерно за балерините на подиума ще видим пачки - рокли от бюстие и силно разкроена къса пола.

Специално за пресконференцията на Мис България 2009, Аля Милушева показа щендера с избраните рокли, които ще блестят на сцената на конкурса.
“Дрехата на закачалка не е нищо специално, тя придобива своята сила едва когато се появи на сцената, облечена от подходящото момиче. Момичето и роклята буквално трябва да “се познаят”, за да се случи магията и тоалетът да придобие живот” – казва тя.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.