Да не забравя: как се храним на масата, ако сме бели хора

Днес, повлияни от предпразничен ентусиазъм, се заровихме сред старите книги, търсейки интересно четиво за идните три дни...

Днес, повлияни от ентусиазъм, се заровихме сред старите книги, търсейки интересно четиво за идните 4 празнични дни. Чете ни се нещо интересно, забавно, поучително... и така, селектирайки критериите за перфектното уикенд-четиво, попаднахме на едно старо и прастаро издание на издателство на ЦК на ДКМС /!!!/,  наречено "Така казват хората".

Годината е 1966-а. Почти 50 години назад. Половин век, съгласяваме се, е доста време. Но в думите, които ви предлагаме, няма нищо старомодно, напротив, ще видите, че са по-актуални от много други, напечатани и изречени наскоро. 

Избираме откъс от "Така казват хората", съдържащ няколко съвета, дори заповеди, за това как да се храним на масата. Надяваме се ЦК на ДКМС няма да имат нищо против, че ги цитираме с известна давност, но, когато става дума за разпространение на знание, всичко е позволено. И нека наистина си припомним как да се държим като бели хора /о, какво точно място на този иначе витиеват израз/.

10-те заповеди на добрия маниер НА МАСАТА са тук!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.