Следва

Добрият малък бизнес: Натурално, ръчно и лично от Handmaids

Седмичен ХОРОСКОП - 14.09 – 20.09

Особеното на настъпващата седмица са двата фонови аспекта с противоположно влияние. Единият от тях, секстилът (60 градуса) между Меркурий и Венера, създава възможност за успешни бизнес преговори...

Astro преди 8 години

Особеното на настъпващата седмица са двата фонови аспекта с противоположно влияние. Единият от тях, секстилът (60 градуса) между Меркурий и Венера, създава възможност за успешни бизнес преговори и цялостно стабилизиране на процесите на пазара.

Тази комбинация не достига своята кулминация. Тя губи своята значимост веднага след като в четвъртък, Меркурий за пореден път става ретрограден. Влиянието на ретроградния Меркурий ще задейства процес на анализ на последните събития и преразглеждане на взетите решения. До средата на следващата седмица, тази тенденция значително ще влияе на процесите на административното управление на всички нива, а в личен план - върху кариерата.

Вторият аспект, опозицията между Юпитер и Нептун, притежава голяма сила и ще запази негативното си влияние до следващия понеделник. И двете планети имат сходна природа и отговарят в текущия период за проблеми, свързани с партньорството и семейните отношения. В допълнение, в петък сутринта, в унисон с този аспект, Сатурн, притежаващ блокиращи качества, преминава в знака Стрелец.

Опозицията винаги създава силно напрежение и непримирими разногласия между участващите страни. В този случай, противоречия са възможни между интересите за засилване на вътрешната стабилност и натискът на външни обстоятелства, под формата на съперници и конкуренти, използващи безскрупулни методи, а понякога и измама. На лично ниво, в такива моменти, за да се избегнат конфликти в близкото обкръжение, трябва да се обърне повече внимание на това, което се случва между нашите роднини и нашите партньори.

Противопоставянето между двете планети ще достигне своята кулминация в четвъртък, малко преди разпадането на благоприятния аспект на Меркурий - Венера. Неблагоприятният фон до края на седмицата ще определя ситуацията и в почивните дни. В събота вечер, напрежението ще бъде допълнително засилено от квадрати (90 градуса) на Луната към двете планети в опозиция. По-силно това ще почувстват тези, които в личните си хороскопи имат планети в 7-9-я градус на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Към вероятността от семейни и лични конфликти, може да се добавят и здравословни проблеми, особено при хора, които са подложени на ендокринни заболявания и разстройства на храносмилателната система. В събота и неделя се препоръчва умерена диета, въздържание от алкохол и внимателно боравене с почистващи препарати и лекарства.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Нови възможности!


Тази седмица ще открие пред теб нови възможности за изследване на вътрешния свят. Възможно е, да поискаш да опиташ необичайни за теб техники или хипноза, консултиране с психолози. През този период се старай да си отделяш повече време и да си почиваш. Тогава ще те посещават светли мисли, интересни планове, идеи и прозрения. Втората половина на седмицата ще бъде по-натоварена от първата. По това време ще бъдеш склонен към активни действия и решителни постъпки. Сега ще можеш да трансформираш своите жизнени цели и приоритети, да направиш някои промени в работата, интензивно да се заемеш със здравето си.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Идеи и романтика!


Телците ги чакат много нови идеи и интересни проекти. Възможно е необичайни обстоятелства да те наведат на мисли, благодарение на които да откриеш нови перспективи. В живота ти през тази седмица може да се появят и нови приятели, хора, които ще ти помогнат да отстояваш своите идеи и убеждения. Втората половина на седмицата ще ти донесе повече романтика. Ще се радваш на интерес от страна на противоположния пол, което ще увеличи вероятността от нови запознанства. В съществуващите взаимоотношения също трябва да се добави повече романтика. С партньора сега може да се обсъдят бъдещи планове и представи.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ползотворно време!


Средата на септември ще бъде по-ползотворна за Близнаците. Огромни запаси от енергия, дремещи в теб, ще ти помогнат да постигнеш успех и да подобриш финансовите си дела. Сега е моментът да поискаш повишение или смяна на работата. В личните отношения ще се чувстваш обичан и ще бъдеш готов да се посветиш изцяло на партньора си. Сега може да помислиш за промяна на начина си на живот - отдавайки предпочитание на по-леката храна или на заниманията във фитнес салон.

РАК 22.06 – 23.07

Опознаване и общуване!


През тази седмица може да поискаш да направиш промени в мирогледа си. Това е добро време за опознаване на други култури, за пътуване и общуване с чужденци. Разширяването на кръгозора ще ти позволи да си създадеш по-пълна картина за света. Но, ако чувстваш, че тя се променя твърде спонтанно и кардинално, опитай още веднъж да си припомниш уроците, които си получил в живота - единственият начин за правилни и обосновани решения. През втората половина на тази седмица, основното ти внимание ще бъде насочено към сферата на романтиката и личните отношения. Това е едно прекрасно време за нови запознанства и срещи. Сега флиртът може да доведе до началото на сериозни любовни отношения. В съществуващите връзки, към края на седмицата, динамиката също ще нарасне и голямо значение ще имат интимните контакти.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Неустановеност!


Тази седмица е подходяща за всякакви промени, но нищо не трябва да се прави спонтанно, необмислено, не е необходимо също така да се поемат рискове. Ако си планирал някои действия или промени в живота си, но не си се решавал да ги направиш, сега е моментът да ги осъществиш. В този случай ще бъдеш в състояние да поставиш началото на нов етап в живота си. Обаче трябва ясно да се разбере, че повечето промени от този период ще бъдат необратими. Втората половина на седмицата е подходяща за домашна работа, устройство на дома. По това време общувай повече с роднини, може да решаваш финансови проблеми, които засягат не само теб, но и други членове на семейството.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Изненади!


Разположението на планетите през тази седмица подсказва за възможни изненади в личните или бизнес отношения. Ако в тези области съществуват нерешени проблеми, сега те могат да излязат на повърхността. По-добре предварително да бъдеш готов за това, за да реагираш на случващото се по-бързо. През втората половина на седмицата те очаква много приятно и конструктивно общуване. В разговорите ще задоволиш своята любознателност, може да пофлиртуваш и да завържеш нови запознанства като с приятелски, така и с романтичен характер. Поради нарастващото ти обаяние, ще се повиши вниманието към теб, от страна на околните като цяло и по-специално от представителите на противоположния пол.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Обмислени решения!


Въпреки факта, че през седмицата може да нахлуят нови чувства, да се появи романтика и желание за увлекателни запознанства, бъди внимателен и бдителен. Сам по себе си, периодът не е лош и наистина може да получиш полезни и интересни контакти, но известно лекомислие и непоследователност, които също може да бъдат характерни за теб сега, ще доведат до негативни резултати. Действай обмислено и винаги ще бъдеш уверен в себе си - това ще ти позволи да преминеш през всички житейски капани.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Сюрпризи!


Хороскопът за тази седмица говори за изненади в личните отношения. Сега може да очакваш различни изненади от страна на любимия човек или промени в отношенията като цяло. Може също да се появи желание за романтични и любовни приключения. През този период самотните Скорпиони ще имат възможността да срещнат нова любов при много необичайни обстоятелства. През втората половина на седмицата е препоръчително да взимаш по-самостоятелни решения. Може да чуеш съветите на своите приятели и познати, но окончателните заключения трябва да направиш самостоятелно. Това е добро време за спорт и грижи за външния вид.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Търпение!


Стрелците ще трябва да се запасят с търпение и да се постараят да не се карат с никой, дори ако околните се отнасят несправедливо с тях. Наистина ще спечелиш, ако съумееш да поддържаш добри отношения с приятели, бизнес партньори, както и с домашните. А от любимия човек не изисквай повече внимание, отколкото той може да ти отдели!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Енергия!


Козирозите буквално кипят от енергия. Отлично самочувствие, подкрепа и витаеща във въздуха романтиката ще създадат добра среда за активни действия и смели решения. Въпреки това, не бързай да се отпускаш - за кариерата периодът е напрегнат. В работата ще трябва да използваш целия си професионален опит, за да вземеш трудно решение или да се захванеш с разработването на нестандартен проект. Бъди упорит - и в края на месеца, всичко ще върви нормално.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Унило изражение!


В началото на седмицата по необосновани причини може да те обхване тъга, унило настроение, съжаление към себе си и фокусиране върху това, което си загубил или не си могъл да постигнеш. Скоро това ще отмине, особено ако в живота ти има силно и любящо семейство, на което винаги може да разчиташ. От теб се изисква усърдие и старание в работата, което няма да ти позволи да се поддаваш на негативни мисли.

РИБИ 20.02 – 20.03

Демонстрирай креативност!


Тази седмица може да ти донесе много изненади. Ще бъдеш в състояние да демонстрираш своята креативност и способност да действаш в нестандартни ситуации. Търси необичайни подходи, собствени, индивидуални начини за решаване на проблемите и предизвикателствата, които ще възникнат пред теб. Втората половина на седмица ще се окаже по-активна. През този период ще станеш любознателен, ще се засили жаждата за нови знания и провеждане на изследвания. Това ще бъде добро време за пътувания, общуване с чужденци и роднини, живеещи в чужбина. Възможно е създаване на приятелства или делови отношения с чужденци.

More Astro