Следва

NYFW пролет/лято 2016: Моделите на Givenchy - 85 и до един великолепни. От Рикардо Тиши

Моделът Лара Стоун и съпругът й Дейвид Уилиямс пред развод

Преди няколко дни моделът Лара Стоун и актьорът Дейвид Уилиямс са пуснали документи за развод, след като...

All fashion преди 8 години

Преди няколко дни моделът Лара Стоун и актьорът Дейвид Уилиямс са пуснали документи за развод, след като преди шест месеца техните пътища се разделиха.

Излушването в съда по семейно право в Лондон продължило само 60 секунди, а причината за развода е поведението на моделката, според нейния съпруг. Нито един от двамата обаче не е пожелал да говори за раздялата пред медиите.

Тяхното 5-годишно съжителство ще приключи официално след 6 седмици, когато бъдат финализирани документите.

Стоун, известна с работата си за Calvin Klein, е напуснала дома, в който е съжителствала с Уилиямс, през месец март тази година, взимайки двегодишния им син Алфред и кучето им Берт.

Двойката започва връзката си през септември 2009 година, а през януари 2010-та последва годеж. “Вярно е, ние сме сгодени и много щастливи, нo не мислехме да го правим достояние на публиката,” обясни по това време Уилямс. Двамата се женят няколко месеца по-късно, през май 2010, на звездна церемония.

Едва през миналата година 31-годишният датски модел сподели за личния си живот: “Имам къща, съпруг, добра работа и прекрасно бебе - в момента няма друго, за което да си мечтая“.



Явно това не е било достатъчно за Стоун, но след няколко седмици тя ще бъде свободна да мечтае отново.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.