Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Men’s Exhibit: Reebok в колаборация с Maison Kitsuné

След успешни сътрудничества с марки като Garbstore и Oi Polloi в портфолиото си, спортният гигант Reebok сега си партнира с парижкия лейбъл Maison Kitsuné...

All fashion преди 8 години

След успешни сътрудничества с марки като Garbstore и Oi Polloi в портфолиото си, спортният гигант Reebok сега си партнира с парижкия лейбъл Maison Kitsuné.

Вдъхновени от американския стил, двете марки създават колекция, основана на измислена бейзболна лига, като отдават почит на силните корени на Reebok в спорта. Линията включва множество спортни класики - бейзболни якета, блузи, панталони, тениски и кожени маратонки - всички, пресъздадени в модерни тъкани за "елитно спортен луксозен вид".

Ретро екипите на бейзболните отбори силно повлияват естетиката на колекцията, което ясно личи в цветовата палитра, която варира между кремаво, бяло, оранжево и тъмно синьо, и в надписите в колежански стил, които добавят автентичност.

Характерната за Maison Kitsuné емблема с лисица също не пропусната и животинчето се превръща в талисман на линията, завършена от памучни бели чорапи и класически кецове от велур, които слагат забавна нотка на привидно сдържания аутфит.

More All fashion