Следва

Мел Гибсън става баща. Епизод 9

Кайли Дженър порасна пред Тери Ричърдсън

Момичето официално може да се нарече “голям човек”, след като наскоро навърши 18 години. Сестричката на Ким...

People of art преди 8 години

Момичето официално може да се нарече “голям човек”, след като наскоро навърши 18 години. Сестричката на Ким, Кортни и Клои Кардашиян отбеляза случая, като позира за списание Galore във фотосесия на скандалния визуален артист Тери Ричърдсън.

В интервю за списанието малката дъщеря на майка си Крис Дженър споделя, че иска да остане завинаги на 17 и не й се иска да пораства толкова бързо, макар и животът в клана Кардашиян да го налага.

“Истината е, че дори не искам да съм на 18. Иска ми се да можех да остана на 17 години през целия си живот. Не искам да остарявам. Искам да съм млада и да се наслаждавам на живота,” признава Кайли в интервюто.



Пред списанието Дженър разказва малко и за новия си проект - сайт за красота, върху който работи усилено. Заедно с уеб страницата, девойката пуска и своя колекция червила, които се очакват с нетърпение от нейните фенове, стремящи се да създадат ефекта на устните й.

“В момента се забавлявам и се занимавам с видеата към сайта. Отделям си достатъчно време да обмислям нови идеи за съдържанието - всеки ден ще има нещо”, подгрява публиката си Кайли.

И добавя още, че се е притеснявала дали червилата й ще имат пазар, но майка й Крис Дженър й вдъхнала кураж да продължи да се занимава с това.



“Не знаех каква бройка да поръчам. Мислех си дали да не направя повече, но след това си казвах, че никой няма да ги купи. След като мама ми каза, че всички ще ги харесат, се успокоих. Това беше единствената ми тревога.”

Кайли вече говори по-свободно за интервенциите, свързани с устните си и уточнява, че продължава да използва филъри. Споделя още, че дори е сменила хирурга си с такъв, който успява да й придаде естествен вид.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра