Следва

NYFW: Кой и как запълни първия ред на Givenchy, пролет-лято 2016

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Ким Кардашиян отново дава повод за коментари и те отново не са положителни. Бременната в шестия месец реалити звезда се появява на шоуто на Givenchy в Ню Йорк...

All fashion преди 8 години

Твърде много Ким

Ким Кардашиян отново дава повод за коментари и те отново не са положителни. Бременната в шестия месец реалити звезда се появи на шоуто на Givenchy в Ню Йорк в един от най-скандалните си тоалети откакто е бременна за втори път до сега. Освен с аутфита на Ким, семейство Уест привлякоха вниманието към себе си и със солидното си закъснение. Двойката нахално пристигна на ревюто с един час закъснение, карайки всички звездни гости да изчакат търпеливо дефилето.

34-годишната Ким демонстрира красноречиво творение на Givenchy - прелестна иначе роклята, стига да не е носена от жена в напреднала бременност. Крехкият слой прозрачна дантела разкрива пищните й заоблени форми на света, прикрити едва от кожени високи ботуши и скини шорти. Признаваме, че на нас толкова много от Кими ни идва в повече и предпочитаме да беше оставила малко и на въображението.

Фотошопско дупе

Най-нелепият ретуш, който някога сме виждали, било то на чужда или на наша корица, е този на родния Playboy, с главно действащо лице - модел, на име Моника Валериева, участник в новия сезон на Vip Brother.

Позата, евтиният вид и гладният поглед оставяме без коментар. Но поне да бяха малко по-реалистични. Задните й части изглеждат като "запечатани" и доста ни е любопитно дали момичето е нов вид нечовек, или просто някой от редакцията им счита този вид дупе за по-привлекателно?

Хищната Ники

Изумяваме се от случващото се с холивудската мода напоследък. Свикнахме на напълно прозрачни рокли, животински принтове и кожeни костюми по червения килим, но ни е трудно да преглътнем, че този стил вече присъства и на Седмицата на модата.

Припомняме, че по принцип идеята на това мероприятие не е в центъра на вниманието да бъдат посетителите му. Не е заложено и те да бъдат популярни личности, които нямат нищо общо с модния бизнес, но и това отдавна се е променило, защото те са се превърнали в рекламни лица. А вече изглежда подобни събития се превръщат и в поредна арена, на която въпросните звезди да провокират с външността си, сякаш всички останали събития не са достатъчни.

Олицетворението на всички тези тенденции е хищната Ники Минаж, облечена в рокля от круиз колекцията на Givenchy. И сама по себе си тази рокля, надяната точно от пищната Ники, е твърде натрапчива, но с якето отгоре, разкопчано отзад, за да може да подчертае формите й, наистина е прекалено. А иначе представянето на Рикардо Тиши бе безупречно, жалко за нелепите визии на някои от прочутите му гости. 

Твърде много цвят




Сексапилната актриса Алис Иив бе забелязана на червения килим в ужасяващ тоалет. На премиерата на новия си филм "Before we go" Алис носи рокля от есенно/зимната колекция на Marni, която изобщо не подхожда на фигурата й. Вероятно просто тази рокля не е създадена за някого, който е под 180 см. 

Освен факта, че този модел никак не й приляга, идва и ужасяващата комбинация от черно, кафяво и лилаво - горещо препоръчваме да се избягва. Кошмарно й стои не само роклята, но и цялостната й визия е някак нелепа - небрежната коса, през бледо опушения грим до силно украсения клъч... Всичко по нея би било интересно, но не и в тази комбинация. Елегантните обувки на Jimmy Choo също изгубват ефекта си, заради неподходящата дължина на роклята. Визия, благоприятна за модел, но не и за фигурата на апетитната Алис.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.