Следва

Какво ново: Първи аромат от Miu Miu, елегантно атрактивен, точно като Миуча Прада

Какво да ги правиш... мъже

Какво да ги правиш... мъже...

Hair преди 8 години

Те заемат банята по-кратко време от нас, но пак е досадно. Все пак, някои територии са много повече наши, отколкото техни, и така трябва да е.

Но, мъже, какво да ги правиш, и те си имат суетни потребности, част от които правят приятен естетичен пирует и около нас, момичетата. От типа на добре поддържана брада, или пък гладки мъжки скули, или пък закачлива промяна на имиджа, точно когато имаме нужда от това, за да осежим взаимоотношенията. 

Насладата от малките неща в живота - заслужават я, и те, и ние, техните принцеси. Затова приветстваме новата Braun, най-продаванaта самобръсначка с метални ленти, и нейното ново чудо - Series, помощници на любимия, усъвършенствани с нов дизайн и иновативна функция. 

Braun Series 3 съчетава в себе си три нови технологии за безупречен ефект:

MicroComb технлогоията представлява структура, подобна на гребен, която направлява космите на брадата в режещия елемент на тримера. Чрез рязането на къси и дълги косми едновременно с всяко движение, общото време за бръснене намалява и в резултат кожата остава по-малко раздразнена.

MicroAdaptation технология гарантира възможно най-близък контакт с кожата.

SensoFoilTM - двете системи за рязане на къси косъмчета, разположени от двете страни на тримера, са разработени със SensoFoil™ технологията на Braun и работят в синхрон с MicroComb. SensoFoilTMTM подобрява бръсненето на тридневна брада, тъй като оптимизираният дизайн позволява повече косъмчета да минат през ножчето.

И накрая, новите самобръсначки от Braun Series 3 са напълно подходящи както за мокро, така и за сухо бръснене,  тъй като имат напълно затворено тяло и могат да се изплакват бързо и лесно под течаща вода. Моделите на Braun Series 3 могат да бъдат използвани под душа с пяна или гел. Те са идеални за тези, които искат да се бръснат в банята и не искат да правят компромис с качеството.

Т.е., идеални и за него, и за нас. Хубав мъж и повече време в банята - наистина прекрасна комбинация! 

More Hair