Следва

ViewSofia подарява на...

Мелабел - завинаги перфектна кожа

Добрият грим може да прикрие всеки недостатък, но когато се събудиш сутрин в леглото му на една ръка...

Hair преди 15 години

Добрият грим може да прикрие всеки недостатък, но когато се събудиш сутрин в леглото му на една ръка разстояние, малко петънце, белег и иначе симпатичните лунички ще се покажат в неподходящ момент.

Не е препоръчително използването на make-up по време на спане, фитнес, плуване или сауна. Последствията са ясни. Това е причината да потърсим превантивна мярка с избелващи продукти - изходът от евентуално некомфортен момент, в който ти се иска да изчезнеш.

Това, което трябва задължително да знаеш е, че всички избелващи продукти имат видим резултат след поне 3 седмици употреба, защото това е времето, за което кожата се обновява. Заедно със старите клетки си отива и петното! Важно обаче е да се спре новото свръхпроизводство на пигмента меланин, който е отговорен за появата на хиперпигментации и промяната на равномерния тен. Такива промени по кожата настъпват в следствие на употребата на орални контрацептиви , при хормоно-заместителна терапия, бременност, при прекалено излагане на слънце или след нараняване на кожата.

Оставаме верни на българското завинаги, защото резултатът е налице. Да бъдеш предан на качеството се оказва доста лесна задача, стига да го откриеш. Затова се довери на Биотрейд България, водещ производител на медицинска козметика у нас. А продуктите са от избелващата серия Мелабел – крем, тоник и слънцезащитен крем с фактор 50+.




Кремът Мелабел е предназначен за избелване на тъмни петна по кожата - лунички, старчески петна, петна в следствие на бременност и др. Той съдържа Коджикова киселина, която намалява и регулира производството на меланин в кожата и същевременно спомага за равномерното му разпределяне. Мелабел съдържа и Гликолова киселина / АНА /, която осъществява нежен ексфолиращ ефект и допринася за по-бързото излющване и равномерно изсветляване на кожата.

Колко често да използваш Мелабел? С едно намазване дневно, само след няколко седмици ще установиш видимо намаляване на пигментацията и значително подобрение в тена и чистотата на кожата. Видимият резултат при употребата на Мелабел върху гърдите и ръцете настъпва след малко по-дълъг период /около 8 седмици/.

Единственото правило, което трябва да спазваш, е задължително 20 мин. след като си нанесъл Мелабел, да нанесете слънцезащитен крем (независимо от сезона) с висок фактор (SPF>40). Така ще предотвратите повторна хиперпигментация.

Мелабел Тоник е лосион за деликатно изсветляване на общия тен на лицето, който нежно ексфолиира повърхностния слой клетки и стимулира колагеногенезата, като разкрива по-млада и здрава кожа.

И за да е пълно обслужването, Биотрейд ти предлага и слънцезащитния продукт, който ще Ви предпази от повторната поява на тъмни петна, а и от всички негативни последици, които напоследък има слънцето върху кожата.


Мелабел Сън е слънцезащитен крем за лице с фактор 50+, който осигурява тройна защита от UVA, UVB, IR лъчи. Предпазва максимално кожата от изгаряне и преждевременно остаряване, причинено от слънчевата радиация, като същевременно я хидратира. Препоръчва се също и след избелващи процедури, лазерен или химически пилинг. Задължителна е употребата му и в зимния сезон, когато ултравиолетовите лъчи, които нежно галят кожата ти, могат серизно да й повлияят.

More Hair