Следва

Какво гледахме тази седмица: Камен Калев за едно провалено общество „С лице надолу“

Мел Гибсън става баща. Епизод 9

Мел Гибсън става баща. Епизод 9...

People of art преди 8 години

59-годишният Мел Гибсън ще става баща за девети път, съобщи Контактмюзик. Холивудската звезда и бившата му съпруга Робин имат седем деца, а от бившата си приятелка Оксана, Мел има 6-годишна дъщеря. След като се раздели с нея преди 5 години, той дълго време нямаше официална приятелка. Докато не се появи Розалинд.

Розалинд Рос - настоящата възлюбена на актьора, е бивша състезателка по езда, но мечтае да бъде сценарист. Тя е само на 24, така че възможностите са пред нея, особено с подкрепата на половинката й. Подозренията започнали, когато преди месец тя спира да употребява алкохол. Засега дамата пази мълчание и не взима никакво отношение по въпроса.

Неин близък споделя пред австралийското списание “New Idea”: "Роузи винаги е казвала, че иска да стане млада майка и да има три или четири деца."

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра