Следва

NYFW пролет/лято 2016: "Младите" американци - Wang, Gurung, Lam

Б като Библия, Б като Блог - New York, I Love You

В разгорещилия се моден сезон, стартът на който дава Седмицата в Ню Йорк, представяме няколко забележителни нюйоркчанки, чието влияние е дори по-силно от това на Ана Уинтур...

All fashion преди 8 години

В разгорещилия се моден сезон, стартът на който дава Седмицата в Ню Йорк, представяме няколко забележителни нюйоркчанки, чието влияние е дори по-силно от това на Ана Уинтур. Следят ги милиони, хиляди разпознават своя стил в техните аутфити, стотици искат да правят същото като тях.

Ще ги виждаме на дефилета и тротоари, ето кои са те в късчета нюйоркско вдъхновение тази сряда.

Отиваме в Ню Йорк


Михаела от скоро нарича Ню Йорк свой дом. Преди година тя събира куфарите и от Европа се мести в града, който винаги е готов да посрещне нов приключенец. Именно в този град на мечтатели момичето с афинитет към модата започва своя блог с категоричното име F*** it… Going to New York!. Снима себе си, разбира се, и илюстрира
модерния градски човек през собствената си идея за стил. С безупречните си черно-бели ансамбли, с окото за детайла, с цялостната концепция на блога, Михаела изстрелва личната си страница сред най-посещаваните от всички точки на света.

figtny.com

Красиви в града



Ако живееш в този град, ти трябва енергия, за да му се насладиш пълноценно, и стил, за да не излизаш от очертанията му. Кристина има и двете и успешно съчетава полезното с приятното. За събуждащо гмуркане в забързания свят на Ню Йорк, където животът е пъстър, както вече видяхме в стрийт стайл репортажа от Седмицата на модата. Блогърката всъщност е повече от 10 години редактор в модно издание, като опитът й я изкачва на позицията Моден Директор в Good Housekeeping, но това не отменя ангажиментите й с личния й сайт. Последният е още един прекрасен малък остров в безкрайното море от блогове.

nycpretty.com

От 9 до 5 и след това



Познаваме това лице от страниците на списания като ELLE и Harpеr’s Bazаar. Модел още от 15-годишна, Натали е една от разпознаваемите фигури в индустрията. С интересния си произход - една втора китайка - една втора мексиканка с испански корени, тя не остава незабелязана от камерите. Създава блога си с идеята да разпуска извън задълженията в модния бранш, но все пак да покаже какво е да си в него. Интересно е да надникнеш в света на един модел, споделящ своите приключения и вдъхновения, пречупени през писателския й стил.

natalieoffduty.com

Една философия за модата



Едно момиче, пораснало по улиците на големия град, което вярва в силата на стилето обувките. Това е Ерика, фен на
всичко високо, особено що се отнася до талията. Кризата на тийнеджърството не пропуска и нея - не понася къдриците си и мрази всеки цвят, освен черното. Но вече голямото момиче тя основава блога си на идеята, да не губим разсъдъка си по тенденциите. Смята, че не е въпросът в самите дрехи, а в това как те карат да се чувстваш. Съгласни сме напълно!

blog.thefashionphilosophy.com

В търсене на вътрешното си Аз…



… е една млада дама, която отказва да остане на заден фон и скача смело пред обектива. След като взима бакалавърска степен по модна търговия, Лиса работи в различни сфери на модния бизнес. Открива себе си в страстта да бъде модел. Блогът й проследява успеха на един талантлив човек, който обединява тялото, ума и душата в едно за един по-добър според нейните представи живот. С този блог иска да вдъхновява и успешно го прави.

mindbodyswag.com

More All fashion