Следва

Петъчна доза секс: Обаятелният викинг Травис Фимел

My Style: Николета Илиева

Септември неусетно дойде, преполови, и бърза към октомври, но ние продължаваме нашата инициатива от август - AVGUSTUS...

Други преди 8 години

Септември неусетно дойде, преполови, и бърза към октомври, но ние продължаваме нашата инициатива от август - AVGUSTUS, Благославяме здравето, защото нямаме умора да говорим за здраве, тонус и добър живот и реагираме на този си порив с историята за личния стил на една суперактивна и чаровна градска обитателка на име Николета Илиева!

Намерихме я в магазина за здравословни био-продукти "Зоя" и признаваме си - плени ни със страхотна усмивка, енергия и позитивизъм. Зададохме ѝ няколко благославяме-здравето-въпроса, чиито отговори споделяме с удоволствие:

V. S. Храниш се супер здравословно, разкрий кое е твоето любимо ястие?
Н. И.
Обичам да се храня разнообразно. Напоследък честичко си хапвам горски плодове със слънчогледов тахан.

V. S. Имаш ли любим шейк, сподели ни, че често си правиш? Какъв е?
Н. И. Ммм... Шейкът е един практичен и много вкусен начин, по който си набавям витамини, минерали, протеини и други полезни вещества. Моят фаворит съдържа домашно направено бадемово мляко, замразен банан, горски плодове и супер храни като мака, кокосово масло и конопени семена.



V. S. Каква е вярната формула за здрав дух в здраво тяло?
Н. И. Този въпрос винаги е бил много забавен за мен, защото има лесен отговор, който за голяма част от хората е труден за изпълнение. Едва ли ще прозвуча оригинално като кажа, че за да постигнеш баланс между духа и тялото си, на първо място трябва да обичаш себе си и да правиш всичко с любов, но въпреки това вярвам, че няма по-правилно решение.

V. S. Най-вдъхновяващият спорт?
Н. И. Когато физическата активност е споделена с приятели, тя със сигурност е вдъхновяваща за мен. В този случай няма никакво значение, какъв спорт практикувам.



V. S. А любима дреха за него?
Н. И. Най-удобно се чувствам с клин и много важно е да имаш подходящи обувки.

V. S. Какво те мотивира най-много?
Н. И. Умея да се мотивирам от позитивната енергия. Тази, която идва от хората, и другата, която получавам при всяка физическа активност.



V. S. Каква мечтаеше да станеш като малка?
Н. И. Ex, доброто старо и отминало детство. Мечтите вероятно са били много, но това, което първо изниква в съзнанието ми, е желанието да имам собствено масажно студио. Каква мечта?! Много е възможно да съм разсъждавала абсолютно практично, съчетавайки приятното (блажен, отпускащ масаж) с полезното (добри доходи). Умно дете съм била.

V. S. Имаш ли любим цвят, какви емоции ти носи той?
Н. И. Променям въпроса на “Има ли цвят, който не харесваш?“ Да, само един, черният във всичките му нюанси. Останалите - син, лилав, зелен, жълт, розов и т.н., използвам във всякакви комбинации, дори често рискувам и не се съобразявам със съчетаването им. Обожавам да ми е шарено на душата, а дрехите са нейното отражение.



V. S. Как се грижиш за кожата си, каква козметика използваш, носиш ли грим?
Н. И. Продуктите, които използвам, в основата си съдържат различни масла, за подхранване, освежаване и почистване. Козметиката, с която се „гримирам“, е лесна за запомняне, защото се състои само от два продукта - спирала за очи и балсам за устни.

V. S. Как поддържаш косата?
Н. И. Тук мога да отговоря бързо, без колебание, поддържам косата си с масла. Веднъж седмично правя маска с различни смески, а всеки път, след като изсъхне, я подхранвам с арганово масло.

V. S. Имаш ли любими аромати, парфюмът с голямо П?
Н. И. Масово разпространените парфюми не са предпочитани от мен. Тези, които харесвам са от натурални продукти, със свеж аромат.



V. S. Откъде пазаруваш, имаш ли любима марка?
Н. И. Моят гардероб съдържа предимно спортни дрехи. С това оправдавам и отговора си, че моята любима марка е Nike.

V. S. Кое е нещото, което никога не би облякла?
Н. И. Както споменах вече, цветът на дрехата е основополагащ за мен.

V. S. Какво криеш в дамската чанта?
Н. И. Чантата ми не се различава много по обем от тези при останалите жени, единствено ще намерите разлика в съдържанието, бутилка минерална вода, спирала, купища масла и хранителни добавки.

V. S. Кои са трите неща без които не излизаш?
Н. И. Мобилен телефон, шише с вода и мъничка кутийка с масло от карите.

V. S. Как преминава един твой ден, опиши ни ежедневието си?
Н. И. Както казват хората, денят се познава по сутринта, затова се стремя всяко мое събуждане да е с усмивка, която да даде зареждащо начало. Едно от първите неща, които правя сутрин, е дихателна практика, малко раздвижване, разтягане и завършвам с питателна закуска. Последното ми е необходимо за да мога да издържа на студентските ми дерзания. Аз съм студент в Institute of Integrative Nutrition, по-голямата част от деня ми преминава в гледане на лекции и учене. Вечер разпускам с тренировка и прохладна разходка.



V. S. Какъв искаш да бъде животът ти след 5 години?
Н. И. Изобилие от здраве и позитивни емоции. Не искам да ми се случва нeщо конкретно, защото харесвам, когато получавам приятни изненади от съдбата, такива, които oсмислят ежедневието ми и придават този така бленуван уникален оттенък на всеки мой ден. Е, може би тайничко мечтая да бъда успешно реализирал се Health Coach.

V. S. Издай ни своята рецепта за успех?
Н. И. Чувствам се успяла, когато умея да задържа усмивката на лицето си възможно най-дълго време всеки ден.
 

More Други