Следва

Четиво в четвъртък: „Писателят призрак“ от Филип Рот

И Facebook вече негативен - потвърдиха Dislike опцията в мрежата

В хода на протекла току що конференция в щабквартирата на Facebook в Калифорния Марк Цукърбърг анонсира скорошната поява в социалната мрежа на иконката "Не ми харесва"...

Events преди 8 години

В хода на протекла току-що конференция в щабквартирата на Facebook в Калифорния Марк Цукърбърг анонсира скорошната поява в социалната мрежа на иконката "Не ми харесва".

Бутонът Dislike няма да означава гласуване против публикацията. По думите на основателя на Facebook, нововъведението ще изразява съчувствие или ще отразява негативни емоции по отношение на информацията, съдържаща се в публикуваното. "Струва ми се, че хората чакат тази Dislike опция вече доста години. Днес е особен ден, защото мога да потвърдя, че работим над тази функция и съвсем скоро тя ще се появи в мрежата", — каза Цукърбърг. Точна дата на пуска все още няма.

Тук е мястото да си спомним, че през декември 2014 година по време на Q&A-сессия Цукърбърг заяви, че бутон "Не ми харесва" в ФБ няма да има. Но добави и това, че компанията мисли над въвеждането на функционалности, които да помогнат на хората да обозначат отрицателни емоции.

Ами, измислили са го.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.