Следва

Изкушава отвън, разтапя отвътре - Чуден шоколадов сладкиш

Добрият малък бизнес: Тотална детоксикация с FreshBrothers

Днес взимаме за вдъхновяващ пример FreshBrothers. Те са Иво и Явор...

All About Life преди 8 години

Малък бизнес – звучи някак симпатично и вдъхновяващо, като сбъднатата мечта на един по начало обикновен човек, който обаче е взел мечтата си в ръце и работи за нейното осъществяване. Със сигурност и на вас ви звучи така, ако сте прочели първите два материала, посветени на Добрия малък бизнес, и още по-сигурно, ако следите поредицата ни докрай. А най-хубавото на всички тези смели предприемачи е, че се стремят да правят истински качествени, полезни, естествени продукти, които да направят България, и света, още малко по-добри.

Днес взимаме за вдъхновяващ пример FreshBrothers. Те са Иво и Явор и предлагат първите в България сурови и студенопресовани сокове, или както те ги наричат  „100% RAW & COLD-PRESSED".

„Със създаването на „Fresh Brothers” искахме да разработим продукт, който да е вкусен и същевременно полезен за хората, максимално близък до вида, в който ни го дава природата и съответно да е леснодостъпен в забързаното ни ежедневие.“



През зимата на 2013 г., докато правят задълбочено проучване за здравословното хранене, темата за зелените сокове и детокс програмите ги среща често. Накрая попадат на една статия, която ги вдъхновява до краен предел и която продължава да ги мотивира и сега. Идеята съвпада напълно с желанието им да създадат различен, иновативен и полезен продукт на българския пазар.



След необходимите проучвания и план за действие, те започват работа в няколко насоки. Разработват рецепти със специалист по хранене, така че соковете да са не само полезни, но и да имат желания детокс ефект. Разработват и цялостната концепция за поръчка, производство и доставка. После идват уникалният дизайн и визията на продукта, както и сайтът с онлайн магазин, където всеки клиент може да се запознае с продуктите, да намери полезна информация за детоксикацията, джусинга, технологията и съставките. Периодът на усилена подготовка на всеки един детайл е вълнуващ и, оказва се, минава като миг. Така на 15 август 2014-та FreshBrothers стартират за широката публика.



Продуктите, които предлагат са два вида - 6 разновидности на плодово-зеленчукови сокове и 2 ядкови млека. Соковете са многокомпонентни и в сайта се предлагат под формата на комплект - 6 сока по 500мл или по 300мл, които се доставят в специална хладилна опаковка. При създаването на соковете, те се водят от три основополагащи принципа.
Raw - соковете са приготвени чрез технология за студено пресоване, която позволява максимално запазване на полезните вещества от зеленчуците и плодовете. 
Delicious - “консумацията на храни и напитки трябва да е преживяване, а не просто задоволяване на физическите нужди”. 
Convenient
- процесът на поръчка е уникален за България и изключително удобен за клиентите, за които здравословният начин на живот е важна част от ежедневието. Соковете се приготвят със специално внимание от пресни продукти непосредствено преди да се изпратят до клиента и се пакетират в специална кутия с изолация и охлаждане.



До края на годината на FreshBrothers предстои усилена работа по изграждането на дистрибуция, така че продуктът им да е още по-лесно достъпен за клиентите. Разделят я в 3 програми. “Retail Brothers” е насочена към лимитиран брой обекти в София, които имат висок човекопоток, подходящо местоположение и профил на клиентите. “Co-op Brothers” е насочена към еко магазини и магазини за здравословни или луксозни стоки и храни, йога студия, фитнес и други от този тип, чиито клиенти биха се интересували от продуктите на FreshBrothers. Там ще се предлагат по предварителна заявка с доставка 2 пъти в седмицата. Предимството ще бъде, че клиентите няма да бъдат задължавани да поръчват минимум 6 сока, както е в онлайн магазина. И “Catering Brothers”, която е насочена към специалните събития на кетъринг компании, офиси, детски градини и т.н.
А докато се реализират тези техни страхотни идеи - http://www.freshbrothers.bg/.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.