Следва

Подаръци от СПА Бутик Premier - 1 успешна година в България

Слънце + морска вода = дехидратация. SOS продукти

Слънцето се отдалечава по малко от нашето полукълбо всеки ден и знаем, че лятото си отива...

Hair преди 8 години

Слънцето се отдалечава по малко от нашето полукълбо и знаем, че лятото си отива. Няколко последни и толкова сладки слънчеви дни ни мамят още, но няма да е дълго.

Морската вода охладня, пясъкът изгуби парещия си чар, за отминалото време на лятната почивка ни напомнят само дребни детайли, като сплетени краища на изтощената коса и неравният тен на бузите.

Започваме да се чудим кои бабини хитрини да ползваме, за да възстановим равновесието, вярно, загубено през лятото с кеф. И се сещаме за вълшебната думичка алое. Зеленото разстение с плътни листа, магическата съставка на добрата натурална козметика. И за италианския бранд SAVIO /писали сме много за него, но го обичаме истински, простете този сантимент/, който базира всичките си продукти на екстракт, извлечен от алое. Набързо отваряме страницата им и започваме да търсим решение.

След десет минути равносметката възстановяване-след-бурно-лято изглежда по следния начин:

Шампоан и балсам за коса SAVIO с аромат на свежи цитруси ведната влизат в кошницата. За да спрем да се чудим как да разрешим косите си. И да си върнем удоволствието от това да прокараме пръсти през тях, по онзи, романтичния начин.

Душ гел и лосион SAVIO - защото косата ни се нуждае от цялата хидратация на света за да се възстанови.

И като завършек на SOS комплекта, който през Октомври е животоспасяващ, добавяме в количката си Day & Night Cream на SAVIO, защото кожата на лицето и деколтето се нуждае от индивидуално внимание. И ни се иска да я запазим така фина още дълги месеци, поне до идното лято.



След като буквално напълнихме кошничката си с продукти, рекапитулацията на сметката ни се вижда чак забавна. Понеже сме успели да се сдобием с пет SOS продукта, изцяло натурални, за сумата от 120 лева. Доволни сме от избора, от утре слагаме полите и роклите... за да се порадваме на последните слънчеви лъчи. 

Свежи като алое!

More Hair